Dušan za Telegraf.rs o Tanjinoj vezi sa Draškom: Mi smo u braku, to su žene bez morala

- Mislim da je trebalo prvo sa mnom da raščisti, pa onda da počinje novu vezu - rekao nam je Jovančević

  • 5
Draško Stanivuković, Tanja Savić, Dušan Jovančević Draško Stanivuković, Tanja Savić, Dušan Jovančević, Foto: Nikola Tomić, Pixabay

Još uvek zakonti muž pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, za Telegraf Jetset prokomentarisao je navodnu vezu pevačice i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Naime, voditeljak Jovana Jeremić šokirala je javnost nakon izjave da je Tanja bila u vezi sa političarem iz Bosne. Nedugo nakon ove njene izjave počelo je da se piše o tome ko je misteriozni političar, a zatim se pojavio snimak na kojem su Tanja i Draško prisni.

Ovim povodom kontaktirali smo Dušana koji je bio vidno iznenađen, ističući da je trebalo, da pevačica prvo raščisti sa njim, s obzirom na to da još uvek u braku, kako je rekao, pa tek onda da počinje novu vezu.

- Pri put čujem od vas. Tanja i ja smo još uvek zakonski u braku. Mislim da je trebalo prvo sa mnom da raščisti, pa onda da počinje novu vezu. Ako je to istina, onda to priča mnogo o njenom karakteru, to su žene bez morala. Sve ostalo vam je jasno - izjavio je Jovančević za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Tanja se ranije oglasila se za Telegraf Jetset nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

- Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono... Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje! - rekla je pevačica.

Na naše konkretno pitanje da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, Tanja nije konkretno odgovorila.

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.

Video: Zbog ovog snimka u Lambordžiniju, nastao je haos: Tanja Savić oštro odbrusila hejterima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    15. oktobar 2021 | 09:52

    U kojem braku...zena ima pravo na svoj zivot...

  • Ds

    15. oktobar 2021 | 09:57

    Ahahahaahahhahaha kakav kralj

  • Haha

    15. oktobar 2021 | 17:08

    Hahahaha,stvarno me nasmeja ovaj covek.... covece vi vec 2 3 godine niste u braku to sto ste jos uvek na papiru ne znaci vise nista :D brak nije samo papir potpisan,vec poverenje ljubav postovanje itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA