Aleksandra Prijović o Cecinom žiriranju u Grandu: Iskreno, nisam to očekivala od nje

- Obavezno vratim emisiju da vidim šta je bilo - rekla je Aleksandra

  • 0
Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović

Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" prokomentarisala je po prvi put žiriranje Svetlane Cece Ražnatović u ovom takmičenju.

Aleksandra je objasnila da zbog poslovnih obaveza ne stiže da prati takmičenje, ali da redovno premotava unazad program kako bi gledala Cecu u žiriju.

- Fenomenalna je. Iskreno, bilo mi je čudno kada sam videla da će ona biti u žiriju nisam očekivala ali sjajno se snašla. Ja vikendom i radim i nisam imala vremena da gledam, ali sada obavezno vratim emisiju da vidim šta je bilo - oduševljeno je rekla Aleksandra.

A na pitanje da li bi imala tremu da se sada takmiči i da treba da stane ispred nje, lepa pevačica je dala neočekivan odgovor.

- Naravno da bih imala- iskreno i kroz smeh je rekla ona.

Inače, tom prilikom Aleksandra je istakla da joj suprug Filip Živojinović ne brani da se oblači izazovno i uvek voli da se konsultuje sa njim oko stajlinga.

- Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - rekla je Aleksandra za Blic.

Video: Ovo do sada niste mogli čuti: Evo kako Prijovićka peva Karleušin hit, napravila lom u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA