≫ 

Oglasila se Tara Simov nakon priče da je u vezi sa košarkašem Partizana, pomenula i Ša

Tara već neko vreme objavljuje slike i snimke sa misterioznim muškarcem kom skriva identitet

  • 2
Alen Smailagić Tara Simov Alen Smailagić Tara Simov, Foto: Instagram.com/j_faron21, Milena Đorđević

Bivša rijalitii učesnica Tara Simov oglasila se nakon navoda da je započela ljubavnu vezu sa košarkašem Partizana Alenom Smailagićem.

Tara na svojim Instagram storijima redovno objavljuje fotografije i snimke sa muškarcem kom identitet "skriva" stikerima.

- Tačno je da je između njih ima nešto više od prijateljstva. Tara i Alen upoznali su se u klubu gde je svako bio sa svojim društvom, a posle su zajedno otišli na after parti, gde su se i smuvali. Simpatije su pale na prvi pogled, a na jednom Tarinom storiju vidi se kako mu sedi u krilu - rekao je izvor i dodao:

- Ona je odmah nakon što su stupili u odnos počela da kači i njihove zajedničke snimke, kao i one iz njegovog automobila, ali mu uvek vešto prikrikrije lice emotikonom srca. Dan nakon što su se smuvali, vozili su se do kasno u noć, a sa njima su bili i njeni psi koje je, takođe, objavila na storiju dok su ih mazili. Alen je odlepio za Tarom, iako je sve krenulo iz zabave.

S druge strane, Tara negira da je u emotivnoj vezi sa košarkašem Partizana, čiji identitet je uspevaal do skoro da sakrije od javnosti, ističući da joj je on samo prijatelj.

- Alen i ja se znamo mnogo duže, nismo zajedno. Mi se znamo, dve, tri godine. On je živeo preko, mi smo samo drugari. Alen i ja se dugo pratimo na Instagramu, dečko je igrao u San Francisku, kad je došao ovde družili smo se i družimo se, ali to je sve. Nema simpatija, slobodna sam što se tiče emocija - istakla je Tara za Kurir i dodala:

- Prekinula sam nedavno odnos sa Ša, ne razmišljam o novoj ljubavi. Shvatila sam da mi ne trebaju muškarci. Sa Nenadom nisam u kontaktu, prekinuli smo svaki kontakt pre dve nedelje, tako je najbolje. Uvek će imati poštovanje sa moje strane zbog svega što je uradio za mene.

Video: Tara Simov sa dečkom Ane Nikolić u ludoj vožnji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    15. oktobar 2021 | 11:53

    Država treba da uvede nova odlikovanja.....onaj Ša da dobije zvezdu prvog stepena za volčinu godine.....

  • dg

    15. oktobar 2021 | 11:47

    Ode karijera u ambis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA