Glumica o borbi sa koronom u 9. mesecu trudnoće: Zahvaljujući vakcini mi je ovako

- Već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka - objasnila je Marija

  • 12
Marija Petronijević

Marija Petronijević, Foto: ATA Images

Glumica Marija Petronijević, u devetom mesecu trudnoće zarazila se korona virusom, a sada je otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje.

Marija se oglasila na Fejsbuku i otkrila detalje svoje borbesa koronom i tom prilikom istakla da zahvaljujući vakcini ima vrlo blage simptome.

- Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari za sada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen - počela je Marija i dodala:

- Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vaksinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini za sada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije - zaključuje glumica.

Marija, koja je svoj mir pronaša u rodnom selu Visibabe, gde godinama unazad živi, nedavno je prvi put pričala o trudnoći, radu na selu i planovim za budućnost.

- Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvoljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim, kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima - rekla je Marija ranije.

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta.

- Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam - ispričala je glumica tada.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - ispričala je tada ona.

Video: Srpska glumica u 8. mesecu trudoće uživa na selu: Dok snima živinu ne skida osmeh

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    15. oktobar 2021 | 11:57

    Откуд знаш?

  • Mix

    15. oktobar 2021 | 12:28

    To je i poenta vakcine. Da antigeni iz krvi sacuvaju unutrasnje organe. Sve se zavrsava kao prehlada. Zahvaceni su samo respiratorni organi gde je virus i usao.

  • Dex

    15. oktobar 2021 | 13:18

    Antivakserstvo je postala bolest. Vakcinisite se. Draga devojko, brzo se oporavi i donesi Srbiji jos jedno cedo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA