≫ 

Glumci plaču za Markom Živićem u programu uživo: Nisam spremna da mu kažem zbogom

Verovala sam da će biti dobro. Bolesti su veliko zlo. Marko je mlađi od mene, nisam spremna za odlazak kolega koji su mlađi od mene -rekla je Milša

  • 6
Marko Živić Marko Živić, Foto: ATA Images

Glumac Marko Živić preminuo je juče, 14. oktobra, u 50. godini zbog posledica korona virusa, a ova tragična vest pogodila je glumce u Srbiji.

Gostujući u jutarnjem programu Markov kolega i bliski prijatelj Ivan Tomić nije mogao da sazkrije suze, a prisetio se i saradnje sa njim i otkrio koliki je profesionalac bio.

- "Ne igraj na Engleze" to je predstavlja kroz koju je naš odnos rastao. Bio je veliki profesionalac, čovek koji se davo svojim ulogama. Davao se do daske i preko toga, nije se štedeo. Kada je on za stolom nikad nije bilo dosadno. Donosio je dobru energiju, ljude po bolnici je podizao i zabavljao - rekao je Ivan sa suzama u očima dok se prisećao svog kolege i dodao da predstava u kojoj su zajedno igrali više neće postojati:

- Nema te predstave bez Marka.

Milica Milša se uplakana uključila u jutarnji program na "Prvoj" televiziji i kroz suze rekla da ne može da se pomiri sa gubitkom Marka Živića i da ne veruje da ga više nema.

- Ja još uvek ne verujem da pričamo o Marku u prošlom vremenu, nisam spremna da mu kažem "zbogom". Verovala sam da će biti dobro. Bolesti su veliko zlo. Marko je mlađi od mene, nisam spremna za odlazak kolega koji su mlađi od mene.

Glumica Miljana Gavrilović, koja je igrala u seriji "Folk" zajedno sa Markom, priznaje da joj je dosta pomogao na samom početku karijere.

- Nisam mogla da prihvatim činjenicu da se to desilo. Bio je najpozitivniji čovek koga sam mogla da sretnem. Umeo je da ulepša svačiji život. Teško mi je da govorim u prošlom vremenu o njemu - rekla je ona.

Podsetimo, glumac Marko Živić preminuo je posle borbe sa korona virusom u 50. godini, u KBC Dr "Dragiša Mišović", gde je bio na intenzivnoj nezi.

Srpski glumac umro je u 18.30 časova u u KBC Dr "Dragiša Mišović", gde je bio na intenzivnoj nezi.

Video: In memoriam: Preminuo glumac Marko Živić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    15. oktobar 2021 | 11:05

    Po očima se vidi da je bio dobar čovek. Počivaj u miru!

  • Dejna

    15. oktobar 2021 | 11:38

    Sve to tako ne bi trebalo( samo je nebo sigurno) Saucesce porodici,jako mi je Zao

  • Aladzahisar

    15. oktobar 2021 | 11:17

    Je dao citavu plejadu glumaca.Ti ih prrerano napusti.Neka ti je vecma slava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA