≫ 

Devojka pokojnog Rođe Raičevića o pevačevoj povezanosti sa narkoticima: Znam istinu!

- Žao mi je porodice. Ona je tu monstruoznu vest, odnosno trač, doživela teže nego njegovu smrt - istakla je Dragana

  • 13
Rođa Raičević Printskrin: YouTube/PinkTV
Rođa Raičević Rođa Raičević, Printskrin: YouTube/PinkTV

Pevač Rođa Raičević preminuo je u 45. godini života u svom stanu u ulici 27. marta u Beogradu pod nerazrešenim okolnostima. Govorilo se da je preminuo od prekomerene doze metamfetamina i heroina, ali to nikada nije zvanično potvrđeno, a navodno je veče pre smrti proveo sa svojom devojkom.

Dragana Mikić bila je sa pevačem Rođom Raičevićem u vezi 6 godina.

- Pomislila sam da je to klasičan susret - priča. Naime, o njemu su, zbog njegove popularnosti, kružile priče da je muškarac koji voli žene. Posle dužeg razgovora s njim shvatila sam da je reč o sasvim drugačijem čoveku, bar kada sam ja u pitanju. Takav je bio do poslednjeg dana života - pričala je svojevremeno Dragana.

Na pitanje koji je je poklon najdraži koji je dobila od Rođe, Drgana je pokazala verenički prste.

- I ove čizmice koje nosim on mi je kupio. Nikada nisam tražila poklon. Više sam želela da ja njemu kupujem. Međutim, on je obožavao da mi kupuje parfeme i druge sitnice. Poslednji poklon je bio sat. Kakva slučajnost. Sat je zaustavio vreme - rekla je ona.

O tome da li su se često svađali, Dragana kaže:

- Jesmo, kao i svi drugi, ali smo kao niko uspevali da rešimo naše nesporazume. Njegov moto životni je bio priča, priča i samo priča. Bio je uveren da razgovora nikad nije dosta i da se tako sve može rešiti. Jedno drugom smo bili najbolji i najbliži prijatelji. Između nas nije bilo tajni. Gajili smo veliko razumevanje i poverenje jedno prema drugom. Znali smo da nijedno od nas, do tada, takvu ljubav nije spoznalo. Jednostavno, to što nam se dešavalo događalo nam se prvi put u životu. Zato takvog čoveka ne mogu da prežalim. On mora da postoji u mojoj glavi i srcu da bih ja postojala.

Odmah posle njegove smrti pojavile su se insinuacije da je Rođa bio sklon narkoticima. Šta je istina?

- Mislim da je jasno da istinu niko ne može bolje znati od mene. Istina je samo jedna: Rođa je bio čovek koji je najviše na svetu mrzeo narkotike i bio najveći protivnik droge. Znam pouzdano da on uopšte nije razlikovao droge, niti nešto znao o njima. Jednom mi je rekao da je, u stvari, presrećan čovek što nema pojma o tome - rekla je svojevremeno Dragana u intervju za "Ilustrovanu politiku".

- Govorio je da ljudi koji se time bave imaju dosta para, ali će ih stići božji sud, jer zbog njih umiru njihova deca. Da je Rođa zaista bio narkoman, to mu se ne bi desilo. Uostalom, nikada nije bolje izgledao nego u poslednje vreme, a znamo kako narkomani izgledaju. Žao mi je porodice. Ona je tu monstruoznu vest, odnosno trač, doživela teže nego njegovu smrt. A Rođa se aktivno bavio sportom. Svaki drugi dan je odlazio u teretanu. Obožavao je tenis" - ispričala je Drgana.

O noći kada je Rođa Raičević umro, Dragana kaže da to ne može da komentariše, jer nije bila prisutna.

- Znam neke nezvanične stvari o kojima ne bih pričala. Za to će se angažovati policija i dati zvaničan izveštaj. Neću da prejudiciram ishod svega, ali se kunem da je Rođa bio protivnik droge, da je bio neponovljiva ličnost i da se takav čovek samo jednom rađa - rekla je Dragana.

Video: Joksimovićev govor na pomenu: Posle toliko godina, zahvaljujući Tomi smo opet pronašli dušu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Živ mi Todor...

    15. oktobar 2021 | 19:37

    Dvadeset godina pričano da je umro od droge a sada ispade da je bio protivnik droge?! Ko nas je onda i zašto lagao 20 godina?

  • Ika

    15. oktobar 2021 | 19:17

    Da je sad umro rekli bi da je od korone!! Eee životeee!

  • Boža zemunac

    15. oktobar 2021 | 19:57

    Ženo nalupetala si se za medalju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA