≫ 

Draško je povezivan sa Tanjom i Kijom, a ljubi nesuđenu Cecinu snajku koja je prelepa

Stanivuković je snimljen sa Tanjom u veoma prisnom odnosu

  • 5
Draško Stanivuković Kristina Beronja  Kija Kockar Tanja Savić Draško Stanivuković, Kristina Beronja, Kija Kockar, Tanja Savić, Foto: Instagram/beronjakristina, ATA Images

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, povezivan je sa pevačicama Kristinom Kijom Kockar i Tanjom Savić, a on je već duže u vezi sa prelepom Kristinom Beronjom.

Kristina i Draško navodno su se upoznali putem društvenih mreža. Ona je atraktivna brineta, damskog držanja i raskošne lepote, a sredinom jula pojavila se u javnosti prvi put sa Draškom i tada je očarala sve na crvenim tepihu.

Draškova devojka studira Fakultet za medije i komunikaciju, a javnost ju je upoznala kada je navodno bila potencijalna snajka folk zvezde Cece Ražnatović.

Naime, Veljko Ražnatović i Kristina, kako tvrdi Story, imali su kratku romansu pre nego što se on skrasio kraj supruge Bogdane Ražnatović, veza je bila kratkog daha, kako jet tada rekao izvor, jer su tada oboje bili veoma mladi.

Podsetimo, nakon navoda su gradonačelnik Banjaluke i pevačica bili u emotivnoj vezi, oglasila se Tanja, a na naše konkretno pitanje da li jeste ili nije bila u vezi sa Draškom, ona nije konkretno odgovorila.

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.

Sredinom avgusta Kija i Draško snimljeni su na crngorskom primorju, oni su se vozili na skuteru, a Kija je tada oko struka držala Stanivukovića. Kristina je tada izjavila da joj je Draško samo prijatalj.

- Mi smo samo prijatelji, gledam ga kao mlađeg brata, ne kao nekog ko bi mogao da bude sa mnom i on to zna. Nema ništa senzacionalno - rekla je tada Kija za Telegraf JESTET.

Video: Koliko para drži Ceca u rukama? Svetlana Ražnatović na Grand donela Šanel torbicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milana

    15. oktobar 2021 | 13:23

    ovaj je trebao biti estradni menadzer a ne politicar. ja sam mislila da on ima potencijala a on on juri cajke! kija,tanja...kakvo drustvo.

  • Рн

    15. oktobar 2021 | 15:04

    Све неке домаћице из поштене куће, не знају ни јаја упржити,пара врти ђе бургија неће

  • Realno

    17. oktobar 2021 | 11:02

    Nije on jurio Kiju vec ona njega kako bi se uslikala i napravila pricu za zutu stampu jer je nema nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA