≫ 

Isplivala tajna iz Cecinog života stara 27 godina: O ovome javnost ništa nije znala

Ova neverovatna ljubavna, ali i pomalo tužna priča raznežila je sve

  • 1
Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović tokom karijere imala je mnogo spotova koji su ekranizovani kao filmske priče. Spot za jedan od njenih najvećih hitova "Kukavica", krije neverovatnu priču koja nikada nije isričana.

Naime, u njemu se kao glavni junak pojavio Goran Andrejić, koji je zbog učešća u spotu ubrzo dobio nadimak "Goran Kukavica".

Ono što do sada nije otkriveno je, da je uloga devojke koju on u spotu vara sa Cecom pripala njegovoj devojci Tatjani iz stvarnog života koju je oženio godinu dana nakon video ostvarenja.

Prema tvrdnjama upućenih oni su se i upoznali na snimanju spota a ljubavne varnice odmah su sevnule među njima. Ceca je godinu dana nakon izlaska pesme bila gošća na njihovom venčanju, a mladencima te večeri je otpevala upravo "Kukavicu".

- 7. maja '94 oženio se Cecin ljubavnik iz "Kukavice" (i to sa svojom "ženom" iz "Kukavice" - manekenkom Tatjanom), a na svadbi im je pevala Ceca. I to "Kukavicu" - stoji u opisu slike sa Venčanja Gorana i njegove supruge a na kojoj se vidi i Ceca.

Korisnici društvene mreže Tviter došli su do fotografije koja svedoči ovoj priči:

Međutim, nakon nekoliko godina braka, ljubav se ugasila, a Goran i Tatjana su se razveli, ali njihova neverovatna ljubavna priča nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Video: Koliko para drži Ceca u rukama? Svetlana Ražnatović na Grand donela Šanel torbicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA