≫ 

Ela Dvornik uradila silikone, podelila svoje iskustvo: Napipala sam veliku kvrgu

- Kad sam prestala da ispumpavam nakon dojenja, leva je ostala veća od desne - rekla je Ela

  • 1
Ela Dvornik

Ela Dvornik, Foto: Instagram/elladvornik

Hrvatska bolgerka Ela Dvornik snimila je video pod nazivom "Ljudi, vrijeme je za grudi", u kojem je do detalaj opisala sve o operaciji grudi, ali i zdravstvenom problemu zbog kojeg se veoma uplašila za svoj život.

Ela je otkrila da je trpela velike bolove zbog ciste koju je imala na levoj dojci.

- Prošle godine, dok sam plesala na Baby shark s Bali, napipala sam veliku kvrgu na levoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela je da mi smeta i veoma boli. Otišla sam na pregled i na sreću, ispalo je da je to cista velika oko pet centimetara - rekla je Ella i dodala da je oko dva meseca patila zbog ciste.

Ona je potom ispričala da je povećala i korigirala grudi.

- Oduvek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvek sam nosila C korpu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Bali, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala da ispumpavam, leva je ostala veća od desne - rekla je i objavila fotku svojih asimetričnih grudi prije operacije.

Ispričala je da se dugo dvoumila zbog silikona, te da je imala zamisao da uradi drugu intervenciju. Hirurga koji joj je operisao nos pitala je za mišljenje o operaciji grudi.

- Nisam htela silikone, razmišljala sam o transferu masti. Međutim, rekli su mi da to nije najtrajnija opcija. Rekao mi je da nikad nije video takvu asimetriju grudi, ali i bradavica - rekla je i dodala je da je operaciju grudi obavila u isto vreme kada je operisala i nos, odnosno pre nego što je rodila ćerku Lumi.

- Kad sam se prvi put videla, ja sam se us*ala jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek ugrade. Imam dva različita implantata. Sada sam D korpa, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da se taj zahvat može uporediti s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet da ikada više odem na korekciju - zaključila je.

Video: Ela Dvornik urnebesno skinula Jelenu Karleušu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    15. oktobar 2021 | 18:54

    Да ли ми то морамо да бринемо???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA