≫ 

Živićeva bivša supruga se potresnim rečima i emotivnim uspomenama oprostila od glumca

- Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu - napisala je Nataša

  • 14
Nataša Pavlović i Marko Živić Nataša Pavlović i Marko Živić, Foto: Youtube/Prakticna zena, ATA Images

Voditeljka Nataša Pavlović oprostila se od bivšeg supruga, glumaca Marka Živića , koji je preminuo juče, 14. oktobra, u 50. godini.

Nataša je na svom Insagram profilu podelila Markove fotografije, njihove zajedničke uspomene, a potresnim rečima rastužila je mnoge.

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od same umetnosti - napisala je Nataša.

- Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. Smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi - dodala ej Živićeva bivša žena.

Marko i Nataša i nakon razvoda bili su u kontaktu, što je Živić jednom prilikom i potvrdio.

- Nemam primedbe na svoj emotivni život. Jako sam zadovoljan i miran. Što se tiče Nataše, nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je on.

Podsetimo, glumac Marko Živić preminuo je posle borbe sa korona virusom, 14. oktobra, u 50. godini. Srpski glumac umro je u 18.50 časova u u KBC Dr "Dragiša Mišović", gde je bio na intenzivnoj nezi.

Marko Živić rođen je u Kruševcu 4. aprila 1972. godine, završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Veliki uspeh postigao je u pozorištu i na filmu. Glumio je u brojnim filmovima i serijama.

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu" i drugim.

Bio je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta. U tom teatru igrao je u predstavama Ne igraj na Engleze, Sviraj to ponovo, Sem, Let iznad kukavičjeg gnezda, Delirijum tremens, Liliom, Kad su cvetale tikve. Na TV Foks je vodio emisije Marko Živić šou.

Video: In memoriam: Preminuo glumac Marko Živić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    15. oktobar 2021 | 15:15

    Zao mi je svakog. Al ove napacene duse mi posebno zao. Dobrota mu se ogledala u ocima, u osmehu, u pokretu. Retko dobrodusan covek. Neka pociva u miru Bozijem.. 😪..

  • Срб

    15. oktobar 2021 | 15:02

    Свака част Наташи На жалост мало је парова који остану у коректним односима после развода Сувишне емотивно да бих било шта рекао сем драги Марко лака ти Српска земља

  • qq

    15. oktobar 2021 | 14:44

    Tuga covek bio pun zivota. Prokleta korona i sve oko nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA