≫ 

Marija Kulić tvrdi: Dalila je menjala muškarce, bila je i sa ženama! Dejan je kućna muva

- Dalila nije moralna kao što hoće da se predstavi u "Zadruzi". Tamo po Tuzli su išle priče da je ona Pariz Hilton iz Tuzle - rekla je Kulićeva

  • 6
Marija Kulić, Dalila Dragojević i  Dejan Dragojević

Printskrin: RTV Pink, Foto: Nikola Tomić

Nekadašnja rijaliti-učesnica i majka rijaliti-zvezde Miljane Kulić, Marija Kulić, poznata je po strogim stavovima i oštrom jeziku.

Njen odnos sa ćerkom privukao je veliku pažnju javnosti proteklih godina, a sada se oglasila i komentarisala ljubavnu dramu iz ''Zadruge 5''.

Marija je ovom prilikom oplela po Dalili Dragojević, Dejanu Dragojeviću i Filipu Caru.

- U njihovu ljubav nikad nisam verovala. Još kad su počeli da se zabavljaju, znala sam je to u inat Mladenu Vuletiću. Dalilin otac Mladena nikada nije voleo, ali ona očigledno voli takve muškarce. Dosadno joj je i monotono sa Dejanom, ne vidim nikakvu strast između njih dvoje, niti sam je videla ikada. Ona je bila u inat sa njim, to je potrajalo pet godina... Žao mi je samo što je izmanipulisala time, a znala je da nije muškarac sa kojim bi provela ceo zivot - priča Marija za Pink.rs.

- Ona je u inat bila sa njim, nije nikad bila srećna, to je samo terala inat. Njen otac je zavoleo Dejana jer je tih, povučen, kućna muva i naravno roditelji ženske dece bi voleli da njihova deca budu sa takvim muškarcima, međutim Dalila je drugačiji tim, i pored toga što voli takve muškarce, bila je sklona promeni muškaraca. Čula sam da voli i žene, znam za jednu ženu s kojom se viđala, tako da mi nije ni čudno što je bliska sa Matorom, moguće da je bilo nešto između njih dve.

- Dalila nije moralna kao što hoće da se predstavi u "Zadruzi". Tamo po Tuzli su išle priče da je ona Pariz Hilton iz Tuzle, to je bila njena najava kad se tek pojavila u rijalitiju. Puno stvari je naučila od Miljane i kopirala Miljanu, vidim da je ovoj vezi kraj, a Car je poput Mladena Vuletića. Njoj je tako zapisano, da ih menja, njen život njena stvar, imala je i ovakve i onakve, opredila se za Filipa, dosadno joj je, a mislim da će Caru to vrlo brzo da dosadi - zaključila je Marija Kulić.

Video: Marija Kulić šopingovala u Istanbulu, a sve je stalo u šest kesa za smeće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA