≫ 

Goca iskreno: Toma je bio zaljubljen u Silvanu i Danku, a ja sam ga vodila kod lekara

- U njemu je bilo nešto što nisam ni sama mogla da odgonetnem šta je - rekla je Gordana

  • 18
Toma i Gordana Zdravković

Foto: Youtube, Youtube/K1 Televizija

Život jednog od poslednjih boema pevača Tome Zdravkovića opet je u žiži javnosti nakon što je prikazan film "Toma".

Supruga ovog boema, Gordana Zdravković, pričala je o Tominom životu. Taman kada brojni fanovi pomisle da su sve čuli o Tomi, Gordana uspe da ih iznenadi novim saznanjima.

- U njemu je bilo nešto što nisam ni sama mogla da odgonetnem šta je. Imao je jednu crtu tuge, emocije, ja to samo mogu da osetim, a ne mogu da objasnim šta je to - rekla je Goca o tome šta ju je privuklo kod Tome.

Goca je objasnila da su počeli druženje kada je došao u Kanadu, kao i da joj je ubrzo rekao za svoju bolest.

- Rekao mi je da je bolestan i pitao me kako može doći do nekog lekara. Ja sam ga vodila kod lekara - ispričala je Gordana.

- Jednom sam ga vraćala od lekara i kaže on meni, iz čistog mira: "Zašto se ti ne bi udala za mene?". Ja kažem: "Što bih se ja udala za tebe? Prvo si stariji od mene, drugo iza sebe imaš četiri braka, imaš dete, ti mi se ni ne sviđaš, uopšte nisi moj tip". On me gleda i kaže: "Sviđam se ja tebi, samo ti to ne znaš" - rekla je Goca i dodala:

- Pričao mi je o Silvani, da je dobar drug, prijatelj sa njom.

Silvana Armenulić

Silvana Armenulić, Printskrin: Youtube

Na pitanje da li je bio zaljubljen u Silvanu Armenulić, dala je iskren odgovor.

- Ja mislim da je tu postojala jedna specifična veza između njega i Silvane. Poznavajući mog muža, pošto je bio zaljubljive prirode, verovatno da jeste bio zaljubljen u nju, pošto je ona u to vreme bila nedostižna za njega. Ona kada je umrla, on je stvarno bio očajan. Nije mogao da shvati da je više nema. Oni jesu imali jednu specifičnu vezu, u svakom slučaju bile su u pitanju emocije.

Danka Novović

Danka Novović, Pritnskrin: Youtube/STUDIO BULEVAR

Na pitanje da li je bio zaljubljen i u Danku Novović, koju je kasnije opevao u istoimenoj pesmi, Goca je rekla:

- Jeste. Jeste bio zaljubljen u Danku, što on kaže, bio je mlad, ona je bila i popularna i lepa i obrazovana žena, za njega je bila nedostižna. Sve ono što je za njega u nekim momentima bilo nedostižno, on je to pretvarao u neku svoju emocije, snove, u nekakvu želju. Što kaže on, ona je bežala od njega. Posle su postali dobri prijatelji.

Bio je veliki jugonostalgičar, a Sarajevo je bilo njegov omiljeni grad.

- Sarajevo je u njegovom srcu bilo više nego bilo koji drugi grad - kazala je Gordana u emisiji "Đir sa Memom", koju od milja zovu Goca.

Video: Zvezde filma Toma u kafani pali u sevdah uz Tomine pesme: Milena Radulović i Milan Marić lumpuju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    15. oktobar 2021 | 21:45

    Zasto je svaki alkoholicar boem?

  • Ne zna se ko je gori

    16. oktobar 2021 | 05:42

    Jadna ova zena - prava balkanska supruga: muz se opija, kocka, nesrecno zaljubljuje u druge zene, a ona ga tesi, voda po lekarima i brine o njemu. Uzas!

  • DARKO 100%

    15. oktobar 2021 | 21:38

    Toma jeste veliki pevac,i lepe imao pesme izvezene lepim tekstom i melodijom,on je sa svojom emocijom kroz pesme komunicirao sa ljudima tu se najbolje snalazio nego zivim dijalogom,toliko za zivota nije popularan bio i hvaljen kao danas ,da vec sutra ocekujem da ce ga proglasiti za sveca ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA