≫ 

Imaju premoćne glasove, a sada su ih ukrstili: Mirza i Ilma snimili duet koji topi srca

- Volim da pevam pesme koje u ljudima bude emociju, jer je i meni ova pesma, na prvo slušanje probudila brojna osećanja – priznao je Selimović

  • 4

Ilma Karahmet i Mirza Selimović snimili su pesmu pod nazivom „Mora da je ljubav“, a već sa prvim taktovima svima je jasno da je reč o predivnoj baladi.

Pesma koja dovodi do suza, ni ovo dvoje vrsnih pevača nije poštedela emocija, te je Ilma pustila suzu i tokom samog snimanja. A ni Mirza nije ostao pribran i na veliko iznenađenje pokazao se kao odličan glumac ili možda ipak nije glumio, već su ga preplavila osećanja:

- Volim da pevam pesme koje u ljudima bude emociju, jer je i meni ova pesma, na prvo slušanje probudila brojna osećanja - priznao je Selimović, kom je rad sa Ilmom bio pravi užitak:

- Saradnja sa Ilmom je bila divna, i drago mi je što u svojoj karijeri imam duet sa tako mladom, a sjajnom pevačicom.

Njih dvoje godinama se poznaju, ali je do saradnje došlo slučajno, što je potvrdila i Karahmetova:

- Ova saradnja desila se spontano i samim tim rad sa mojim kolegom Mirzom kao i celom ekipom koja je bila na projektu, rezultirala je savršenom pesmom. Ovo je duet koji sa sobom nosi predivnu priču, gde će se, verujem, mnogi pronaći - izjavila je Ilma za Alo.

Ilma Karahmet, Mirza Selimović

Ilma Karahmet, Printskrin: Youtube/Mirza Selimovic

Inače, Mirza je do sada imao više uspešnih saradnji poput dueta sa Milicom Todorović i Ivanom Selakov. A Ilmi je ovo drugi duet i očigledno je tražila pravu osobu s kojom će otpevati savršenu pesmu.

I dok Balkan drhti od glasa Ilme Karahmet i Mirze Selimovića i kada pevaju pojedinačno, sada će se svi rasplakati kada čuju kako zvuče ova dva vokala u duetu.

Video: Love&Live Ilma Karahmet raspametila kako je uživo otpevala hit Tijane Bogićević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    16. oktobar 2021 | 00:17

    Mirza je retka pojava na domaćoj estradi. Pametan, kulturan, odmeren, predivnog glasa.... Karijera čista kao suza bez bahaćenja i skandala. Sjajna pesma, oboje izvznredni.

  • Nevena

    16. oktobar 2021 | 00:29

    Savršen spoj. Najtalentovaniji mladi pevači na ovim prostorima. Pesma je čista emocija.

  • sofija

    16. oktobar 2021 | 06:02

    Predivna pesma.Bravo👏🏻👏🏻👏🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA