≫ 

Maja ponovo imala zahvat na licu: Odala je slika na kojoj se vidi šta je radila

Maja je svojevremeno već uradila ovaj zahvat, ali očigledno istim nije bila dovoljno zadovoljna

  • 5
Maja Marinković Maja Marinković, Foto: ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković ne zaustavlja se kada je reč o estetskim zahvatima, pa je tako šokirala mnoge jer je ponovo radila na svom licu.

Na društvenim mrežama osvanula je Majina fotografija iz provoda, na kojoj se, sudeći po ožiljcima koje je pokrila flasterima, vidi da je ponovo operisala kapke, kako bi postigla efekat "mačjih očiju".

Maja je svojevremeno već uradila ovaj zahvat, ali očigledno istim nije bila dovoljno zadovoljna, pa je odlučila da je ponovi. Nedavno je i Ana Korać imala isti zahvat.

Inače, Maja je nedvno ponovo operisala grudi, jer nije bila zadovoljna starim silikonima. Ona je grudi radila nekoliko puta, podizala kapke, navodno je imala intevencije na nosu i ustanama...

Podsetimo, mnogi komentarišu da Maja u svemu kopira Anu, od garderobe, izgleda, ponašanja, priče, te se i zbog ovog poteza ponovo našla na meti prozivki da je kopija Koraćeve.

Video: Možda i nemamo adekvatnu reč da opišemo silikone Maje Marinković: Ovo je bolje videti nego opisati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA