Antivakseri napali trudnu Marijanu Mićić: Voditeljka sve objavila na mrežama

Marijana je u 9. mesecu trudnoće i nedavno je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira dok se vakciniše protiv korona virusa

  • 40
Marijana Mićić

Marijana Mićić, Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka i glumica Marijana Mićić se vakcinisala protiv korona virusa u sedmom mesecu trudnoće, a kako je potom otkrila, zbog toga trpi neprekidno zlostavljanje.

Naime, Marijana je poslušala savete medicinskih radnika, te savesno postupila i primila cepivo, štiteći sebe, bebu, ali i druge. Ipak, nakon što se vakcinisala pojedini antivakseri su joj slali niz uznemirujućih poruka, pa je rešila javno da se obračuna.

- Trpim jezivo zlostavljanje nakon objave o vakcinaciji. To je samo jedna od poruka koje mi šalju... Ne znam ima li neki zakon - poručila je ona na svom Tviteru uz fotografiju poruka koje su joj stizale, pa dodala:

Komentari na njene postove o vakcinaciji su se samo nizali, a mnogi su je podržali zbog odluke da misli na sebe i druge primanjem vakcine protiv korone.

 

Podsetimo, Marijana je u 9. mesecu trudnoće i nedavno je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira dok se vakciniše protiv korona virusa.

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja bi trebalo da se porodi u narednih nekoliko nedelja.

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - dodala je na Instagramu, uz sliku sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    17. oktobar 2021 | 08:30

    Podrska za Marijanu! Teranje inata da ne treba da se primi vakcina vas i tera u grob!

  • DARKO 100%

    17. oktobar 2021 | 00:19

    Iskljuci se sa mreza i sacuvaj svoj mir u sebi da tebi bude dobro a i detetu koje nosis u sebi ,jer svakakvog sveta ima i zlobnog ,nisu oni vredni ni suza ni da se grizes zbog nekih polupanih mozgova koji nista neznaju nego da mrze bolje od sebe,zelim ti srecu i da sve bude u redu

  • Alexa

    17. oktobar 2021 | 01:47

    A kako to stiti druge, time sto je primila vakcinu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA