Morao je da prokomentariše brata i njegovu ženu: Davidu su oni čisto "ispiranje mozga"

Dragojević je u prvim momentima izbegavao da da komentar, ali je posle ukratko prokomentarisao kompletno dešavanje između Dejana i Dalile

  • 1
Dalila Dejan David Dragojević

Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Brat Dejana Dragojevića, David Dragojević, oglasio se povodom Dejanovih suza u "Zadruzi", kao i zbog izjava Dalile Dragojević, svoje snajke.

Naime, on je u prvim momentima izbegavao da da komentar, ali je posle ukratko prokomentarisao kompletno dešavanje:

- Trenutno nemam nikakav komentar! Toliko toga bih imao da kažem, ali ću se suzdržati, pustićemo vreme da pokaže - rekao je David.

Kada je reč o Dalilinoj izjavi kako su Dragojevići srećni zbog ovog kraha braka nje i Dejana, kako likuju situacijom, kao i otkriće da ga je ona prihvatila kada je bio u ljubavnoj vezi sa Anom Korać, a on joj je ''zabio nož u leđa'', on je, takođe, ukratko odgovorio:

- Gledamo isto što i godinama unazad. Čista manipulacija i ispiranje mozga - zaključio je David.

Podsetimo, pre nekoliko dana, David je bio opširniji kada je komentarisao odnose svog brata i svoje snajke:

- Mislim da njih dvoje ne mogu opstanu, jedino ako gledaju sve kroz neke ružičaste naočare, onda će ostati zajedno. Žive zajedno pet godina, u braku su, i sad odjednom ova priča. Niko u "Zadruzi" ne komentariše realno i iznosi pravu sliku. Ovde se radi u braku, mene su razvlačili kad sam devojku ostavio. Svi se sažaljevaju na nju, a niko njemu ne prilazi - ispričao je David u Premijera - Vikend specijalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    17. oktobar 2021 | 18:05

    Gospode boze dragi dokle cemo mi gledati ove dragojevice i ovu dalilinu pa imali jos ljudi u srbiji sem njih staje ovo jel ovo neka epidemija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA