≫ 

Rialda nakon priče da je Kenan nasrnuo na nju: Istina je, on je mrtav za mene

- Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti - rekla nam je pevačica

  • 6
Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović Foto: ATA Images

Pevačica Rialda Karahasanović oglasila se za Telegraf.rs nakon priče da je njen, sada već bivši dečko, Kenan Tahirović fizički nasrnuo na nju.

Rialda je potvrdila da se između desio incident, a kako je rekla, Kenan je za nju "mrtav čovek".

- Istina je da se desio incident. I sve sto cu reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamolite ovako javno da me svi posštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim vise da dajem odgovore - rekla je Rialda za Telegraf Jetset i dodala:

- Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti . Ja jesam jaka, hrabra i karakterna zena, i moja poruka će uvek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od naseg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje.

- Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - zaključila je pevačica.

Podsetimo, prema rečima izvora, njih dvoje su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se videlo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je navodno udario Rialdu, nakon čega je nastala prava drama.

Video: Oni tvrde da je bilo slučajno: Procurio snimak poljupca Rialde i Tomovića o kojem svi bruje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    17. oktobar 2021 | 13:47

    Pa dosta te je i trpeo, hahahaa

  • Novicapn

    17. oktobar 2021 | 17:03

    Zamislite kakav je on teror trpeo kad je Kenan puko pa još nasrnuo

  • Au bas smo naivni

    17. oktobar 2021 | 17:11

    Pa taj momak je kao miran kao buba, ti si ta koja galami i maltretira sve oko sebe, verovatno ti njega bijes....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA