Kenan: Zakočio sam, nisam hteo da udarim Rialdu! Branio sam se i zakačio je

- Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me u desnu slepoočnicu - rekao je Kenan

  • 4
Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović Foto: Nikola Tomić

Nakon tvdnji  pevačice Rialde Karahasanović da je pretrpela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka Kenana Tahirovića, oglasio se i Kenan.

Kenan je izneo svoju stranu priče, a on tvrdi da se samo branio od bivše zadrugarke i da ju je u tom momentu "zakačio".

- Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me u desnu slepoočnicu. Ja znam da je jesam zakačio, ali nisam hteo da je udarim. Sve se dogodilo dok sam vozio, podigao sam ruku da se odbranim od narednog udarca i u tome sam je zakačio - rekao je Kenan ističući da Rialda za svoje tvrdnje nema nikakav dokaz.

- Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gde se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom - rekao je Kenan za Pink.rs.

- Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pesma izlazi, i njen novi brand, tako da njoj treba hajp. Ako dođe do kraja objaviću ovaj razgovor, gde se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smešno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo - tvrdi Tahirović.

S druge strane Rialda je potvrdila da se između desio incident, a kako je rekla, Kenan je za nju "mrtav čovek".

- Istina je da se desio incident. I sve sto cu reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamolite ovako javno da me svi posštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim vise da dajem odgovore - rekla je Rialda za Telegraf Jetset i dodala:

- Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti . Ja jesam jaka, hrabra i karakterna zena, i moja poruka će uvek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od naseg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje.

- Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - zaključila je pevačica.

Video: Oni tvrde da je bilo slučajno: Procurio snimak poljupca Rialde i Tomovića o kojem svi bruje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    17. oktobar 2021 | 18:10

    Ovo lici na Rialdin scenario za pred ulazak u Zadrugu. Nakacila se na ovog momka kao krpelj.

  • Драган

    17. oktobar 2021 | 17:09

    Па морате у Срабији да се бијете да код нас порасте проценат насиља на мушкарцима ако је он мушко забранити обома улазак у србију њихова вера дозввољава насиље и председника друге државе

  • Duki

    18. oktobar 2021 | 12:23

    Ovaj decko je karakter od karaktera jako je dobar i vaspitan nije lepo da ga Rijalda koja je jako profigovana tako prlja i razvlaci po novinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA