≫ 

Rialda se oglasila nakon što je Kenan zapretio snimkom: Strasti se ne smiruju

Pevačica objavila odgovor na reči svog bivšeg dečka

  • 5
Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović Foto: ATA Images

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Kenan Tahirović fizički nasrnuo na bivšu devojku, Rialdu Karahasanović, ona se oglasila. 

Nakon nje, progovorio je i bivši zadrugar, koji je ispričao svoju stranu priče, rekavši da se samo branio, pevačica se ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram i iznela nove detalje njihovog turbulentnog odnosa.

Nakon nje, progovorio je i bivši zadrugar, koji je ispričao svoju stranu priče, rekavši da se samo branio, pevačica se ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram i iznela nove detalje njihovog turbulentnog odnosa.

- S obzirom da se "preti" nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vređa najgore moguće (tako mesecima), pa kada odgovoriš uvredom, onda te pljune (bukvalno) po sred lica. A onda verovatno treba i da se ćuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascepane usne u telefonu, ali ako treba nije problem - napisala je žustro Rialda na svom Instagramu profilu.

Inače, Kenan je izneo svoju stranu priče, a on tvrdi da se samo branio od bivše zadrugarke i da ju je u tom momentu "zakačio".

Rialdina objava Printskrin: Instagram/queenrialda

- Posvađali smo se, došlo je do toga, udarila me u desnu slepoočnicu. Ja znam da je jesam zakačio, ali nisam hteo da je udarim. Sve se dogodilo dok sam vozio, podigao sam ruku da se odbranim od narednog udarca i u tome sam je zakačio - rekao je Kenan ističući da Rialda za svoje tvrdnje nema nikakav dokaz.

- Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gde se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom - rekao je Kenan za Pink.rs.

rialda

Video: Jedan ko nijedan: Seksi Rialda progovorila o razvodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    17. oktobar 2021 | 19:59

    Rialda, Kenan.... Jel' su to neki migranti iz Sirije ili Avganistana?

  • AleksBu2

    17. oktobar 2021 | 18:44

    Toliko lijepih stvari za objaviti u ovo danasnje “mracno” vrijeme,a ove dvije pojave dobijaju prostora jel se on branio ili je on napao.Tuzno…

  • ne ide to tako

    17. oktobar 2021 | 18:50

    Pustaj snimak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA