≫ 

Lazićeva devojka otkriva pravu istinu o slikama iz bolnice: Staklo mi je iseklo venu

Pevačica priznaje da je sletela s puta i tvrdi da je Darko bio u kolima iza nje, a ne sa njom

  • 10
Barbara Bobak i Darko Lazić

Foto: Privatna arhiva, ATA Images

Pevačica Barbara Bobak, devojka Darka Lazića, ekskluzivno za Telegraf.rs otkrila je šta se zapravo desilo kada su ona i Darko uslikani u bolnici, potvrdivši naša prvobitna saznanja - da je te noći imala saobraćajnu nezgodu zbog koje je hospitalizovana.

- Pukla mi je guma, zadnja desna, na mom sada pokojnom autu (totalna šteta) dok sam vozila po kiši Kamenjarom, nasipom. Bila sam vezana i potpuno trezna, dok je telefon bio na sedištu pored, pri brzini 70 na sat. I u policijskom izveštaju se vidi da nisam imala alkohola u krvi. Darko se vozio kolima iza mene sa prijateljem. Kad mi je pukla guma, izgubila sam kontrolu nad autom i sletela s puta i isprevrtala se jedno 6-7 puta i završila u šumi između dva drveta na točkovima - započela je Barbara.

- Komadić stakla od mog prozora koje je puklo mi se zabolo u ruku i pogodilo venu iz koje je krenula da šiklja krv. Sem toga im nije bilo apsolutno ništa, srećom. Morala sam da odem u Urgentni, logično, da proverim je l' sve u redu - rekla je ona i dodala:

- E sad, Darko kad je to video, logično, zaustavili su auto i sleteli dole, a tu su se našli još neki ljudi. Odvalili su mi vrata da mogu da izađem, pošto je moja strana bila skroz smrskana i čudo je kako sam uopšte ostala živa, a kamoli što mi se ništa nije desilo - ispričala je Barbara za Telegraf Jetset.

Bobakovoj je žao zato što je ranije izjavila da je fotografija iz bolnice nastala jer je prethodno pala.

- Od srca se izvinjavam što sam slagala da sam pala, bilo mi je lakše jer nisam imala pojma da će ta farsa sa ovom vešću ovoliko dugo da traje - poručila je pevačica za naš portal.

Video: Marina nakon ročišta: Borim se za strateljstvo dok je brižni otac na medenom mesecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bilja

    17. oktobar 2021 | 21:03

    Lazes!!!!!

  • Goga

    17. oktobar 2021 | 21:02

    Nije imala alkohola????Ma bas smo joj poverovali.Ona i Darko su poznati po alkoholisanosti.Kako rade,tako i prolaze oboje.

  • Da kako da ne

    17. oktobar 2021 | 20:59

    Vozila 70 i pukla guma iz cista mira?i prevrtala se 6 puta? Daj mala ne lupetaj,to su price za malu decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA