≫ 

Luna Đogani: "Žao mi je što Anastasija i ja nismo ostale prijateljice, ipak smo kume"

Đoganijeva je istakla da će se sećati uvek lepih stvari iz života sa Anastasijom

  • 15
Anastasija Ražnatović i Luna Đogani Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Rijaliti učesnica i vlogerka Luna Đogani se u detinjstvu, a i tokom tinejdžerskog perioda, intenzivno družila sa popularnom pevačicom Anastasijom Ražnatović, a sada se Đoganijeva ponovo dotakla te teme.

Luna je često boravila u kući Ražnatovića, gde je bila kao član porodice o čemu je ranije govorila i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Iako su Anastasija i Đoganijeva bile nerazdvoje, u jednom trenutku su se udaljile i odnos je zahladneo.

Luna je sada rekla da joj je razlaz teško pao.

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna za Kurir.

Đoganijeva je istakla da će se sećati uvek lepih stvari iz života sa Anastasijom.

- Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna.

Kako je rekla, danas rado sluša Anastasijine pesme i želi joj svu sreću u životu. Marko se nada da mu prijatelji neće okrenuti leđa, kao što to nisu činili ni do sada.

Inače, iako su prekinule prijateljstvo, ni Anastasija, kao ni njena majka nikada nisu rekle nijednu lošu reč o Luni. Anastasija je jednom prilikom izjavila da smatra i dalje da je Đoganijeva dobar čovek.

- Prema Luni nemam nikakvo loše osećanje. Zapravo, ja mislim da je ona dobar čovek. Mi smo se razišle i odmah da razrešim to, nije bilo ni zbog kakvog muškarca. Niti je ona muvala mog dečka, niti je ikada pogledala nekog ko se meni dopadao. Čini mi se da ne može da se opere od toga, a to nije u redu - izjavila je  ranije Anastasija.

Video: Luna Đogani pokazala ogromni dekolte, ali mnogi su ostali bez reči kad su videli s kim je u kolima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA