≫ 

Sin Zlate Petrović u vezi sa najstarijom sestrom Rodić, odao ih jedan detalj

Detalj koji je koji se na njenoj objavi jasno vidi  je sat koji nepoznati mladić nosi, a reč je o modelu koji nosi upravo mladi Pejić

  • 7
Nataša Rodić Jovan Pejić večera

Printskrin: Instagram/miss.rodic, Foto: Instagram/pejic_jovan

Već duže vreme po gradskim kuloarima se može čuti da je sestra Bogdane Ražnatović, Nataša Rodić u vezi sa Jovanom Pejićem, naslednikom pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje.

Njih dvoje su u više navrata istakli da su samo prijatelji, ali je poslednja Natašina objava na društvenim mrežama ponovo podgrejala priče.

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram obelodanila da je u emotivnoj vezi, tako što je zabeležila detalje romantične večere sa osobom čiji identitet nije želela da otkriva, dok je ceo ovaj prizor ispratila emotikonima koji izražavaju ljubav.

Detalj koji je koji se na njenoj objavi jasno vidi  je sat koji nepoznati mladić nosi, a reč je o modelu koji nosi upravo mladi Pejić.

Na njegovim poslednjim objavama na Instagramu je moguće videti istovetan sat, a da li se on nalazi na Natašinoj objavi ili ne, vreme će pokazati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

 

Fotografiju koju je Nataša objavila, a na kojoj se vidi Jovanov sat, pogledajte u galeriji:

Inače, kako se pisalo, Zlata nije oduševljena time što se njenom sinu dopada najstarija sestra Rodić, upravo zbog razlike u godinama.

- Ne verujem da bi Zlata imala nešto protiv Nataše i Rodića. Ona uvek podržava ljubav. I ona i ja smo imali mlađe i starije, tako da ne bi bilo pametno da bilo šta poručujemo našem sinu.

Međuti, tata Peja nema ništa protiv da mu sin bude mlađi od devojke.

- Najiskrenije ću reći, mene niko od mojih roditelja nije pitao šta treba da mislim o ljubavnom izboru. Ne mešam se u to. Familija Rodić i mama njihova Danijela je prelepa žena i prava dama, a ujedno i veliki radnik. Dobio sam poklon od nje, poslala mi je kilogram mesa i uz to je prija je poručila: „Nikad se ne zna možda postanemo prijatelji“. Navijam za svaku ljubav, ko god da se voli, Nataša je dobrodošla u naš dom. Nisam od onih očeva koji će da pametuje, da moj sin dođe i da kaže „ja sam sa 20 godina starijom ženom“, uvek ću ga podržati - rekao je Peja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA