≫ 

Ćerka Voje Brajovića o "Tomi": Trebalo je da bude o kafanskom pevaču Peri Periću!

- Početna koncepcija je loša - poručila je glumica

  • 42
Iskra Brajović, film Toma Foto: ATA Images, Youtube/TOMA Film

Glumica Iskra Brajović, ćerka glumca Voje Brajovića, dala je svoj komentar na film "Toma" koji je, do ovog momenta, pogledalo oko 700.000 ljudi.

- Film je trebalo da bude o kafanskom pevaču Peri Periću, tj imaginarnom liku iz tog vremena, i da se napiše "posvećeno Tomi Z" - napisala je Iskra na svom Fejsbuku, piše Luftika.rs.

Kako je objasnila, da je reč o filmu posvećenom anonimusu, niko ne bi imao ništa loše da kaže o njemu.

- Ovako je početna koncepcija loša, jer ako biografski film nosi čovek koji u senzibilitetu nema ništa ni nalik čoveku kog igra, (ne sporim talenat Milana Marića, ali ni mi glumci ne možemo svi igrati sve) i koji za plot nema uporište u realnom, (izmišljene romanse, izmišljene posvete, izmišljeni likovi menadžera i koga sve ne) onda ne bi smeo da se zove po istinitom čoveku koga mnogi još živo pamte - objasnila je ona.

Podsetimo, Iskrin komentar koji je takođe privukao pažnju usledio je onda kada smo svedočili prozivkama pojedinaca - da bi glumci koji su ostali bez posla u doba korone mogli da okopavaju krompir.

- Mi nemamo posao, a školovani smo. Mnogi komentarišu kako treba da idemo i kopamo krompire! Nijedan posao nije sramota, ali znate šta, ja sam završila i fakultet i master i zaslužila sam, kao i mnoge moje kolege da zaradim sebi za najosnovnije stvari - poručila je tada Brajovićeva.

Video: Tamara kao princeza, Anđelka nije primetila da joj je haljina nestašna: Premijera filma Toma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milvas

    18. oktobar 2021 | 12:26

    Devojka ima pravo na svoje mišljenje. Čemu tolika isključivost?

  • IN

    18. oktobar 2021 | 11:29

    Ne razumem , sta je htela da kaze stim da Milan Maric po zenzibilitetu nema nista sa Tomom Zdravkovicem. Pa zar glumci trebaju da budu narkomani, pijanice, seksualni predatori i ne znam sta jos da bi mogli da igraju takve vrste uloga. Svasta, pa valjda su se i skolovali da bi mogli da iznesu odredjenu ulogu. Po meni, Milam Maric je maestralno odigrao!!

  • Dana

    18. oktobar 2021 | 11:30

    Gledanost , odlicne kritike, i zadovoljna publika kazu da je film odlican !Naravno uvazavam vase misljene !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA