≫ 

Zvanično otkazana konferencija u Beogradu, na kojoj je trebalo da se pojavi Džoni Dep

Slavni glumac već je jednom boravio u glavnom gradu Republike Srbije

  • 6
Džoni Dep

Foto: Tanjug/AP

Slavni Džoni Dep (58) trebalo je da sleti u Beograd privatnim avionom, pre podneva, a prva informacija, da se to i desilo u 11:47 časova, ispostavila se kao netačna.

Naime, organiztori još uvek nemaju informaciju ni da je Dep seo u avion iz Italije, iz Rima u kom je boravio, i uputio se ka srpskoj prestonici.

- Nismo sigurni da će se uopšte pojaviti na konferenciji za štampu - rečeno nam je na licu mesta, gde je Dep na konferenciji trebalo da se pojavi u 13 časova.

Ubrzo nakon toga, u 13.20 časova, organizatori su nam saopštili da je konferencija za štampu zvanično otkazana.

Inače, slavnom glumcu dan u Beogradu potpuno je ispunjen. Bar po planu koji nije počeo da se realizuje...

Naime, on je prvo u 13 časova imao zakazanu konferenciju "Sjajne priče za mlade i mlade u srcu" povodom predstavljanja prvog animiranog serijala kreiranog i produciranog u Srbiji. 

Nakon toga, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić će se u 15 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, sastati sa holivudskim glumcem, kao i sa njegovim srpskim kolegom Milošem Bikovićem.

Uveče, u 19 časova, Dep će u zgradi Geozavoda prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Podsetimo, povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

Video: Džoni Dep se veseli u Budvi uz Zlatibroske zore?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA