≫ 

Otkrivamo moćno značenje "cikcak" tetovaže na levoj šaki Džonija Depa

Ove definicije linija su zajedničke za domorodačke narode Severne Amerike.

  • 7
Džoni Dep i Aleksandar Vučić Džoni Dep u Beogradu / Foto: Nikola Tomić

Slavni holivudski glumac Džoni Dep stigao je u Beograd danas, 19. oktobra, privatnim avionom iz Rima.

Direktno sa aerodroma otišao je u Predsedništvo Srbije, gde se susreo sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem.

Svima je za oko zapao Depov opušteni stajling, širok osmeh i divno raspoloženje, ali i tetovaže. Najviše od svih vidljivih, ona "cikcak" na levoj šaki.

To je jedna od trenutnih 37 koje ima, a uradio ju je nakon što je 2012. godine postao počasni član nacije Komanča. Znak je povezan sa domorodačkom kulturom i predstavlja odnos duše koja će ići sa zemlje na nebo.

"Z", ili cikcak, uobičajen je simbol Indijanaca. Ravna horizontalna linija u indijanskim glifovima predstavlja kretanje po Majci Zemlji i zatvaranje veza sa Ocem Nebom.

Ako je srednja linija "Z" ka levoj strani, to ukazuje na put duše - putovanje koje duh vodi i hod kojim se ide unutar duha. Ako je srednja linija u "Z" nagnuta nadesno, to ukazuje na sile koje glasno dozivaju čovekovu dušu - strasti ili pitanja koja primoravaju osobu da krene izabranim životnim putem.

Dve horizontalne linije (gornja i donja - povezuju srednju kosu liniju) ukazuju na putovanje života i razumevanje dok hodamo po ravni Zemlje - mi takođe živimo životom Neba.

Ove definicije linija su zajedničke za domorodačke narode Severne Amerike.

Inače, Depova prva tetovaža bila je glava Indijanca, crtež kojim je istakao koliko je ponosan na svoje korene.

Podsetimo, Dep će od 19 časova u zgradi Geozavoda prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd 011

    19. oktobar 2021 | 17:20

    Ne šaki, nego Šaci.

  • yyyyyyyxxxxyyxyyyy

    19. oktobar 2021 | 17:46

    Al je Dzoni pao nisko kad je morao u Srbiju da dodje😂😂Zeznuta nekakva droga😂Zna li on uopste gdje je????😱😂😂😂

  • DARKO 100%

    19. oktobar 2021 | 17:29

    Ako mi je i jedan narod slican meni to jest ja njemu to su onda INDIJANCI ,cesto imam osecaj da je jedan deo duha njihovog u meni,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA