≫ 

Pevačica prošla kroz turbulentnu životnu fazu: Sara Jo skratila kosu, pa je donirala

- Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene - rekla je Sara

  • 0
Sara Jovanović

Sara Jovanović, Foto: ATA images

Popularna pevačica Sara Jo rešila je da promeni firzuru, te je kosu koju je skratila donirala u himanitarne svrhe.

Naime, ona je na Instagramu nedavno objavila nekoliko fotografija sa novom frizurom, a sada je podelila i snimak kako je ona nastala.

Njena nova frizura se mnogima dopada, a posebno kada su pratioci saznali da je isečenu kosu doniarala.

Pevačica je naglasila i da je nedavno prošla kroz turbulentnu životnu fazu, te da je novom frizurom želela da označi novo životno poglavlje, ali i da učini dobro delo.

- Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vetar u leđa, menjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osećala se sigurnije i samouverenije. Svaku vizuelnu promenu sam volela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj - napisala je pevačica.

- A kako je iza mene jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza u mom životu, na ovaj način sam htela da obeležim novo poglavlje. Najvažnije od svega, podsetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom "poduhvatu", vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene obolele od raka dojke - što će vašu promenu učiniti još lepšom i posebnijom - istakla je Sara.

Video: Sara Jo grmi u kupaćem dok tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA