≫ 

Jovana Jeremić: Vanzemaljci su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića

Jedna od najkontraverznijih TV lica otkrila je kako ima telepatsku vezu sa malim zelenim bićima

  • 8
Jovana Jeremić Tanja Savić Draško Stanivuković Foto: Nikola Tomić, Instagram/tanja_savic_private, Tanjug/Stahinja Aćimović,

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je javnost nakon izjave da je Tanja Savić bila u vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a sada se osvrnula na njihovu navodnu aferu.

Naime, Jovana je istakla da ona svašta zna, ali da ovom izjavom nikome zlo nije nanela jer su oba aktera bila slobodna.

- Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebalo je da se razvede - smatra Jovana Jeremić.

- Draško je bio slobodan, tako da ovde niko nije ugrožen - oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

- Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli - pravdala se voditeljka, a zatim istakla da ima telepatsku vezu sa, kako kaže, malim zelenim bićima poznatim kao vanzemaljci.

- Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića - rekla je Jovana Jeremić na televiziji "Hajp".

Podsetimo, sve je počelo od izjave Jovane Jeremić da je Tanja bila u vezi sa mladim političarem iz BiH, a nije reč o Miloradu Dodiku. Savićeva je za Telegraf Jetset oštro prokomentarisala Jeremićevu, podsmevajući se delu njene izjave.

- Svako ko priča o tuđem životu - on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) - poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.

U galeriji pogledajte fotografije na kojoj su Draško i Tanja jedno pored drugoga na pevačicinom nastupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA