≫ 

Marija Šerifović: Kupila sam stan u Americi, tamo lakše dišem, niko me ne prepoznaje

Pevačica ima stan u Los Anđelesu

  • 23
Finale Zvezde Granda 2021

Foto: ATA Images

Pop pevačica Marija Šerifović  bez dlake na jeziku pričala je o planovima za budućnost, ali i o ružnom periodu života koji je iza nje.

Iakoje danas srećna i uspešna žena, popularna pevačica nije imala detinjstvo iz bajke. Rano je uvidela i onu ružniju stranu života, jer se njen otac Rajko i majka Verica nikako nisu slagali.

- Svako dete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu, dreku... - priseća se Marija teškog detinjstva.

Otac Rajko priređivao joj je strašne scene. Tukao je Vericu i u devetom mesecu trudnoće ju je ostavio i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio sina Danijela Pavlovića. Marija kaže da mu je sve to oprostila.

- Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila. Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate.

Marija se 2003. godine preselila u Beograd sa željom da pronađe sebe. Za nju je počeo neki novi život, pun entuzijazma i energije. Maštala je da postane najpopularnija pevačica na javnoj sceni, a cilj joj se veoma brzo i ostvario.

- Verica se u avionu srela sa Milicom Mitrović, koja je tada bila direktorka "Siti rekordsa". Rekla joj je: "Preslušaj ovaj CD u nekom trenutku, kad budeš mogla." Milica je odmah to učinila i oduševila se pesmama. Tako sam izdala svoj prvi album, a sa Milicom postala prijateljica. Među nama vlada veliko poštovanje.

Koliko ceni prvu ženu Pinka, govori i činjenica da je upravo na nagovor Milice Mitrović 2010. godine Marija pristala da uđe u rijaliti "Farma" na dve nedelje.

- I sad bih ušla u neki rijaliti, ali samo sa VIP ličnostima. To mogu biti članovi žirija "Zvezda Granda" - Ana Bekuta, Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Bosanac ili Đorđe David, ali i neke druge kolege koje su dugo na sceni, koje imaju karijeru, ime i prezime. Ne mora da bude samo iz moje profesije. U našoj zemlji postoje veoma uspešni ljudi iz sveta sporta, glume, pa i televizije. Svakako da bi novac bio jedan od motiva za takvu avanturu, koja je zaista nepredvidiva.

Šerifovićeva je u Americi kupila stan, gde kaže da se oseća slobodno.

- Ja sam Amerikanka, kupila sam stan u Los Anđelesu. Tamo lakše dišem, jer me niko ne prepoznaje, mogu svuda da idem u japankama i neočešljana.

Marija ističe da nije kao njene kolege karijeru započela pevajući u kafanama.

- Radila sam i razmišljala onako kako sada savetujem decu iz "Zvezda Granda" kojima sam mentor. Znam da neki klinci moraju da rade jer treba da se plaćaju pelene, računi... Iskreno, važnije mi je bilo da budem priznata od struke nego od publike. Prvi honorar mi je bio 2.000-3.000 evra. Od tih para nisam ništa kupila, već sam lepo živela, izlazila... Volim da izađem u kafanu, ali ne sa javnim ličnostima.

Video: Marija Šerifović o padu društvenih mreža: Ma, dabogda pocrkale sve mreže!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA