≫ 

Marija iz bolničke postelje nakon operacije: Sve je super, hvala Bogu, benigno je!

- Dobro je da sam izvadila štitnu žlezdu, ja sam godina pila lekove za nju, nije imala nikakvu funkciju - rekla je Marija

  • 2
Marija Kulić Marija Kulić, Foto: Nikola Tomić

Majka Miljane Kulić i bivša rijaliti učesnica, Marija Kulić operisala je štitnu žlezdu, a nakon intervencije oglasila se iz bolničke postelje. 

- Operacija je prošla super, ja se odlično osećam. Sve je super, hvala Bogu benigno je - rekla je Marija i dodala:

- Dobro je da sam izvadila štitnu žlezdu, ja sam godina pila lekove za nju, nije imala nikakvu funkciju. Super se osećam, i nadam se da ću danas izaći iz bolnice.

Marijina ćerka Miljana, koja je trenutno u rijalitiju, ne zna da se Marija operisala.

- Miljana nije znala da idem na operaciju, i bolje je što ne zna. Nisam htela da se nervira, ako je već u Zadruzi, ne mora da zna šta se dešava napolju. Reći ću joj kada bude izašla - rekla je Marija za Kurir.

Podsetimo, pre nego što je ušao u rijaliti Lazar Čolić Zola pričao je sa Mraijom, a ona je detalje razgvora otkrila javnosti.

- On je mene juče pozvao, ja nisam osoba koja se ne javlja na telefon ili spušta slušalicu bilo kome. Bio je kulturan. On mene nikad nije zvao, ali sinoć kad me je pozvao, ja sam se iznenadila, nisam očekivala poziv. Obradovalo me je samo što je prvi put uradio nešto za Miljanu. Znam da bi njoj mnogo značilo da čuje da se on čuo sa mnom i da joj prenese da smo mi dobro - ispričala je ona nedavno.

- Za razliku do sada, gde apsolutno nikad ništa nije uradio, niti je pozvao nas da pita kako smo, sada je pozvao da bi njoj uneo informacije. Meni je u cilju da ona kad je već ušla bude tamo do kraja, rekla sam mu da ovog puta bude uz nju, da ne bude nezahvalan kao ranije. Neka se drže zajedno i neka budu zajedno protiv drugih, to su moje reči - rekla je Marija.

- Ja nisam bila za to da ona uđe ove sezone, međutim ona je ipak otišla. Šta i kako će biti sa njima, to sad zavisi od njega, kako će on da se postavi prema njoj, pa ću takva biti i ja prema njemu, po zasluzi. Ako bude bio dobar i olakša Miljani boravak u rijalitiju, onda je okej, ali ako nbude bilo po starom, onda ćemo po starom, i još gore nego do sada - ispričala je ona tada.

Video: Marija Kulić šopingovala u Istanbulu, a sve je stalo u šest kesa za smeće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    20. oktobar 2021 | 12:42

    Sada sve znamo ura,ura,

  • Samo pitam

    20. oktobar 2021 | 17:25

    Jeli se još neko u Srbiji operisao danas? Ako jeste što nas ne obavestite, ili je samo Kulicka bitna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA