≫ 

Slavica Ćukteraš o povredi oka: I dalje lečim komplikacije, rožnjača je oštećena

Pevačica je imala povredu oka, a lekari su joj rekli da je mogla i da ostane bez njega

  • 2
Slavica Ćukteraš

Foto: Instagram/slavicacukteras

Slavica Ćukteraš

Foto: Instagram/cukterasslavica

Pevačica Slavica Ćukteraš je početkom avgusta u svom domu doživela ozbiljnu povredu oka zbog koje je bila čak i hospitalizovana, a sada je progovorila o ovom iskustvu.

Naime,  ona je ispričala kako su izgledale terapije, a da su joj priznali da je mogla da ostane bez oka.

- To se desilo 2. avgusta. Povrede oka se smatraju sveže do godinu dana, ja sam imala komplikacije koje i sada lečim. Na izgled izgleda dobro, ali rožnjača je oštećena. Moram da kažem da je ok sve sada, u tom stanju kakva je povreda bila mogla sam da ostanem bez oka. Zahvalna sam i Bogu i lekarima koji su dan i noć brinuli o meni. Terapije su išle na 5 minuta. Prvo sam dobila hifemu, pa nakon što se ona povukla dobila sam jake bolove i vratio mi se ukus. Kako su mi objasnili, to je jako opasno, mogla sam da ostanem bez oka. Pozitivnim razmišljanjem sam se vodila i uspela sam u tome. Ostale su posledice, imam ožiljak - ispričala je Slavica za "Kurir" i dodala da sada ima redovne kontrole, kao i da ne stavlja puno šminke da ne bi dodatno iskomplikovala situaciju.

- Raspremala sam kuću i u ćerkinoj sobi sam naletela na sok koji je stajao tu danima. Mogla je ćerka moja da otvori taj sok i hvala Bogu što nije to bila ona. Ja sam znala da je sok pokvaren, i kako sam krenula da ga otvorim, čep je kao projektil udario u moje oko. Iz predsoblja gde se to dogodilo, on je odleteo u kadu u kupatilu. Moram još jednom da se zahvalim svim doktorima koji su mi pomogli - rekla je pevačica.

Kako kaže, posete u bolnici nisu bile moguće zbog pandemije korona virusa, ali joj je prijateljica i koleginica Milica Todorović bila velika podrška tokom oporavka.

Pevačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA