≫ 

Luna se vraća na muzičku scenu: Đoganijeva uložila u album 40.000 evra?

- Odrasla sam u muzičkoj porodici i treba da nastavim tim putem - rekla je Luna

  • 75
Marko Miljković Luna Đogani

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani navodno će se ponovo vratiti pevačkoj karijeri, a za sve to je zaslužan njen suprug Marko Miljković.

Kako pišu domaći mediji, ona je snimila novu pesmu, a u svoj prvi album uložila je 40.000 evra.

- Luna je za svoj prvi CD izdvojila 40.000 evra! Ona i Marko odlično zarađuju od Jutjuba i sve pare ulažu u pesme. Luna će pred kraj godine objaviti duet sa reperom. Reč je o brzoj, energičnoj pesmi, za koju su već snimili spot. Ona planira još malo da smrša i da onda počne da promoviše pesmu. U svemu ima podršku majke Anabele i oca Gagija, koji su joj rekli da će čuvati unuku Miju kada ona bude nastupala. Marko će joj pomagati u karijeri, ali joj neće zakazivati nastupe, već će to raditi poznati estradni menadžer Saša Đurić - tvrdi izvor za "Hit Informer".

Pobednica "Zadruge 2" potvrdila je da se vraća na scenu.

- Definitivno se vraćam muzičkoj karijeri. Odrasla sam u muzičkoj porodici i treba da nastavim tim putem. Još samo da se malo doteram fizički, ali i psihički i onda, kad budem skroz samouverena, nastaviću gde sam stala. Već imam nekoliko pesama, a jednu sam i snimila. Ona mi stoji u fioci, objaviću je kad bude pravo vreme za to. Mislim da će se to desiti oko Nove godine - kaže Đoganijeva.

Luna i Marko ovih dana imaju dosta obaveza. Osim što pripremaju njen povratak na estradu, uveliko opremaju stan u koji će se useliti za mesec dana.

- Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana, jer zgrada još nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas! Treba da ubacimo sve ono što smo kupili - rekao je Marko nedavno.

Podsetimo, po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2" Luna je otpočela svoju muzičku karijeru. Njena prva pesma "Deveti krug" izašla je 15. avgusta 2019. godine, skoro mesec dana po završetku "Zadruge 2".

Luna je rekla da je ta pesma posvećena njenom učešću u "Zadruzi 1" i "paklu" koji je preživela u svojoj ljubavnoj vezi sa Slobom. Autobiografska pesma Lune Đogani je projekat u koji je uloženo mnogo novca.

Video: Luna peva bez autotjuna: Dok neki pričaju da nema talenta, drugi oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA