Vreme čitanja: oko 3 min.

Tanja Savić: Teško mi je! Dušan je umrežio telefone, prati svaki korak dece

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Jako je teško za slušanje, ja to moram da slušam da deca ne bi bila pod njegovom manipulacijom i želudac mi se prevrne dok slušam - rekla je pevačica o razgovorima Dušana i njihove dece

  • 11
Tanja Savić,  Dušan Jovančević

Tanja Savić i Dušan Jovančević; Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić progovorila je o odnosu sa decom ali i sa suprugom Dušanom Jovančevićem, a kako je rekla, muka joj je od razvoda i od toga što će ponovo morati da prolazi neke stvari ali odlučila je da sačuva svoju decu.

- Ja ne bih da komentarišem. Pokrenula sam sudski postupak razvoda odavde, ali to iziskuje mnogo vremena, ide veoma sporo. Sa druge strane sam posvećena deci i poslu. Muka mi je i da gledam i čitam sve te papire, da opet prolazim isto. Teško mi je, ali svesna sam da me to čeka kasnije da bih svoju decu spasila od predatora - rekla je Tanja i dodala:

- Taj čovek pokušava u javnosti da me ocrni i da umanji moju vrednost i ispadne da sam ja sve na silu uradila. Socijalna služba zna sve to, oni imaju psihološki tim, kakva je to osoba koja tera sinove da prijave majku za nasilje. Neću da pričam o tome, neću o njemu negativno da pričam, ja gledam svoja posla i svoj život. Karma je čudo. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.

Tanja je otkrila i da su se njeni dečaci mnogo promenili od kada su počeli da žive sa njom, da su shvatili neke druge vrednosti i da im materijalne stvari više nisu prioritet.

- Kada uporedim kakvi su bili kada su došli i kakvi su sada, to je sušta suprotnost. Materijalne stvari im više nisu prioritet kao ranije. Bili su sebični, nisu umeli da dele, nisu bili socijalizovani, nisam bila srećna zbog toga. Kada su došli, ovde je bilo mnogo drugara, svi su im se obradovali, tamo su živeli neki geto život, zatvoreni u četiri zida, ajpedi, sve moguće mašinerije, sve su imali samo da ne misle na majku. Oni su sada počeli da se otvaraju, ranije sam morala reči kleštima da im izvlačim iz usta. Moja deca imaju ispred sebe primer kakav ne treba biti - ispričala je ona.

Na pitanje da li dozvoljava deci da se čuju sa ocem Dušanom, pevačica je odgovorila:

- Da jesu, kada god su izrazili želju ja sam im dala da se čuju sa tatom. On je umrežio svoj kompjuter sa njihovim ajpedima i on prati svaki njihov korak, lokaciju. Kada je krenuo da ih ispituje, ja nisam želela da ih kontroliše kao mene. Otac treba tu da bude da ih zaštiti, da ih pita kako su.

Pevačica je zatim otkrila i da je sluša razgovore njenih sinova sa Dušanom.

- Ima tih emotivnih trenutaka, ali u smislu da izmanipuliše dečijim osećanjima. Jako je teško za slušanje, ja to moram da slušam da deca ne bi bila pod njegovom manipulacijom i želudac mi se prevrne dok slušam. To su više neka nagovaranja, u smislu: "Ja vam spremam dobar život ovde, kupiću kuću", a deca kada ga pitaju: "Tata, odakle ti novac, šta radiš?" Onda je odgovor: "Moram da idem". Meni sve bude jasno - rekla je Tanja za "24sedam" i dodala:

- Taj čovek nema jedan dan radnog staža. Kakav život vodi nek vodi, samo mene neka ostavi na miru, samo da deca ne padnu pod njegov uticaj i manipulaciju, eto to mi je želja. Da budu dobri ljudi. Tata je tu, da ih voli, treba i oni da vole svog tatu, ali samo ne želim da oni budu kao on. Ja imam poruku za sve žene koje trpe nasilje, da to nikako ne rade, jer ako se osećaju nesrećno, manje vredno, i ako krenu da se preispituju, to je alarm za uzbunu, znači da imate manipulatora kraj sebe.

Video: Bomba u moru: Tanja Savić skače u vodu, ističe se njeno poprsje čak i dok roni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    20. oktobar 2021 | 16:37

    Uzmeš djeci nove telefone i problem riješen.

  • Laza

    20. oktobar 2021 | 17:16

    Dve godine se narod zamajava ovom temom kao da nemamo druge probleme u sopstvenim životima. Sama se udavala, sama i neka se razvodi, što bi to trebalo nekoga da zanima.

  • Sara

    20. oktobar 2021 | 18:39

    I da im uzme nove telefone on ce naci nacin da ih umrezi,ili ce opet preko medija da napada,kako Tanja ne dozvoljava deci komunikaciju sa ocem...u svakom slucaju ovo sa decom joj verujem..mnogo je drugaciji nacin zivota u drugim zemljama gde deca ne znaju za igru i druzenje..osim buljenja u telefon,tv,igrice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA