≫ 

Tanja Savić nikad vrelija, provocira u svilenom ogrtaču i halterima: "Pomamila se, opasno"

"Vau, kakvo izdanje", "Tanja se bacila u promet", "Izazovno", "Prelepa si i provokativna", samo su neki od komentara

  • 10

Pevačica Tanja Savić nedavno se našla u centru skandala zbog navodne afere sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, a sada je vrelim snimkom raspalila maštu mnogim muškarcima.

Naime, Tanja je objavila snimak u kome je pozirala u izazovnom izdanju. Ona je na sebi imala samo crvenu svileni ogrtač i haltere.

Ovo vrelo izdanje pevačice izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Vau, kakvo izdanje", "Tanja se bacila u promet", "Izazovno", "Pomamila se opasno", "Prelepa si i provokativna", "Nestala je ona fina žena Tanja", samo su neki od komentara.

Kako izgleda Tanja, pogledajte u galeriji:

Kako je Tanja navela, u pitanju je snimanje novog spota, pa je za tu priliku obukla izazovnu kombinaciju.

Inače, priča o Tanjinoj navodnoj romansi sa političarem je počela kada je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznela detalje navode afre pevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića je navodno bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

Video: Najvrelija kasirka na svetu izluđuje provokativnim plesom: Svi lude kad u uniformi uvija kukovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA