≫ 

Bikovićeva bivša: Bila sam žrtva narcisa, posle raskida sam išla na psihoterapiju

- Uticaja je bilo sve dok nisam shvatila da osoba sa kojom sam imala dublji odnos zapravo poseduje NPD - napisala je Tatalovićeva

  • 8
Barbara Tatalovic, Milos Bikovic Foto: Instagram/barbaratatalovic, ATA Images

Bivša devojka Miloša Bikovića manekenka Barbara Tatalović iznenadila je ranije ove godine javnost odlukom da potvrdi izjave plesačice Arine Vološine, koje negativno opisuju Bikovića.

Ruskinja je javno iznela sa kakvim se neprijatnostima navodno suočavala dok je bila u emotivnoj vezi sa glumcem, nazivajući ga egocentrikom i osobom, koja ne poštuje tuđi rad i vreme, što je manekenka rodom iz Valjeva bez ustručavanja aminovala.

Ona je, naime, u okviru najnovijih postova otkrila da je bila žrtva psihičkog nasilja, te da se od traume oporavila tek nakon dugih, višemesečnih razgovora sa psihijatrom.

Bivšeg partnera zbog kog je izgubila samopouzdanje nazvala je narcisom, a kada je od pratioca dobila pitanje kako se sa tim izborila rekla je:

- Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar četiri puta mesečno u samom početku - napisala je ona, a prenosi Story.

Manekenka je potom istakla da su loši temelji pomenute veze uticali na to da nadalje gradi odnose bez poverenja.

- Uticaja je bilo sve dok nisam shvatila da osoba sa kojom sam imala dublji odnos zapravo poseduje NPD (narcisoidni poremećaj ličnosti, prim. aut.). Čim sam to osvestila onda sam i racionalno prihvatila da ne mogu stvari, odnose i ljude generalizovati - konstatovala je.

Za sam kraj Tatalovićeva je odgovorila na pitanje koliko joj je vremena bilo potrebno da shvati sa kakvim čovekom ima posla i osvesti da je žrtva:

- Intuitivno sam to znala vrlo brzo, a racionalno tek kada sam odlučila da taj odnos prekinem. Od intuitivnog do racionalnog bilo je previše kompromisa, koji su naravno iluzija da će se nešto promeniti. Narcis, u mom slučaju, bi uvek imao argumente koji u njegovoj interpretaciji demantuju da je on zapravo narcis. Da je narcis, a da sam ja žrtva shvatila sam tek kada sam krenula na psihoterapiju. Do tada sam to doživljavala kao nešto loše i čudno, a zapravo jeste psihičko nasilje - kazala je Barbara, a ono što je ostalo nedorečeno sa njene strane a mnoge intrigira je govori li ovde zaista opet o Bikoviću ili ne.

Arina Vološina: On se lažno predstavlja, zbog njega nisam živela svoj život

Podsetimo, 1. avgusta je u javnosti odjeknula objava Arine Vološine, bivše devojke Miloša Bikovića, koja je iznela niz šokantnih detalja.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

- Primam negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - zaključila je Vološina.

Ovim povodom upitali smo Miloša za komentar, ali do momenta objavljivanja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Podsetimo, vest da Miloš ima novu devojku i da je reč o Arini u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine.

Glumac je tada snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Video: Miloš Biković otkrio kakav je Džoni Dep van kamera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ognjen

    21. oktobar 2021 | 17:16

    Još nisam čuo nikoga ko dobro poznaje ovog čoveka da ima lepo mišljenje o njemu. Čovek je stvarno toliki narcis kao da je dobitnik pet oskara a ne trećerazredni glumac u Ruskim serijama.

  • MUJO

    21. oktobar 2021 | 14:57

    Sve vas kad ostavi neko poznat odmah postajete žrtve .

  • star

    21. oktobar 2021 | 15:31

    Covek ima svoju mracnu stranu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA