≫ 

Vozač udario kolima dostavljača hrane, Sloba Radanović odmah zaustavio saobraćaj

Kada je video šta se desilo, pevač je odmah reagovao

  • 6
Sloba Radanović Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Sloba Radanović reagovao je u centru Beograda gde je došlo je do nesreće kada je vozač automobila udario dostavljača hrane.

Naime, stariji čovek koji je upravljao automobilom udario je dostavljača na biciklu i poneo se neprijatno prema njemu.

Kada je Sloba video tu scenu izašao je iz svog automobila da pomogne čoveku koga je vozač udario i oborio na samom putu.

- Kada je video o čemu se radi, Sloba je besno izašao iz automobila i želeo da pomogne čoveku koga je bahato oborio stariji vozač svojim automobilom. Svi su mu okolo pomagali i bili su iznenađeni kako je Sloba brzo odreagovao u trenutku - rekao je izvor sa lica mesta.

- Na kraju je taj stariji vozač koji je udario dostavljača brzo otišao. Kada je Sloba video da je sa dostavljačem sve kako treba, pokupio se i otišao. I ovog puta pevač je brzo reagovao i rešio situaciju - rekao je izvor za Blic.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Sloba reagovao u nekoj situaciji i da za razliku od pojedinih, na problem ne okreće glavu. Radanović je pre nekoliko meseci izvesnog dečka U.R. (19) koji je fizički napao radnicu u tererani, sklonio od devojke i izveo iz teretane.

- Bio sam u drugoj sali kada sam čuo neki vrisak. Došao sam do tog pulta, nisam znao šta se dešava. Momak je stakao na sredini, nastavio je da viče na radnice. Ja sam prišao i izvukao ga napolje. Tek sam posle saznao da je on pre toga nasrnuo na radnice, što sam kasnije video i na snimku - rekao je tada Sloba.

- Ne smatram da je potez junački, nego normalan, i da na nasilje ne smemo ostati slepi. Krivo mi je što nisam ranije naišao - rekao nam je Radanović tada.

Video: Jedva stoje na nogama od alkohola ali ne odustaju: Momci bukvalno pali u sevdah na Slobinom nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    22. oktobar 2021 | 00:45

    Svaka mu čast. Junak koji ne zatvara oči pred problemima

  • Hm

    22. oktobar 2021 | 11:49

    Mislim da je odreagovao kao što bi trebao svaki normalan čovjek.

  • nikolina

    22. oktobar 2021 | 07:51

    xaxaxaxa ovaj malo pa malo spasi nekog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA