Nada Obrić ogorčena: Penzijom ne mogu da platim ni infostan, bruka i sramota!

- Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu - rekla je ironično pevačica

  • 20
Nada Obrić Foto: ATA images

Pevačica Nada Obrić otkrila je pre nekoliko godina da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala.

- Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako - izjavila je Nada Obrić jednom prilikom za "Scandal" i dodala:

- Ne nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je.

Podsetimo, jednom prilikom je političarka Jelena Trivan otkrila u emisiji "Magazin In" da je pevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

- Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve - rekla je Jelena, na šta se Nada nadovezala:

- Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni - rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju.

Video: Lepa je na svoju nanu: Nadi Obrić je unuka najveća podrška u velikoj borbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Anja

    22. oktobar 2021 | 19:53

    NAVIKLA DA ŽIVI NA VISOKOJ NOZI,PA SAD HOCE DA JENAROD IZDRZAVA.ŠTO NISI CUVALA NOVAC,ZARADIVALA SI BASNOSLOVNO PUNO PARA,PA GDE SU TI,STA SAD KUKAŠ!!!

  • Maki

    22. oktobar 2021 | 20:30

    Minimalac uplacivala, a hoce veliku penziju. Ko su pevaci, dosta mi vise od njih I njihovih zasluga, radili, zaradili, trosili sve za sebe, vile stanovi, luksuz, ma nek prodaju nekretnine ako nemaju. Moja firma uplacivala minimalac, kome da kukam za malu penziju.

  • DARKO 100%

    22. oktobar 2021 | 19:31

    Svi ste vi dobro zaradjivali u mladosti,ali kao mnogi sa estrade od raskolasnog zivota niste imali vremena da razmisljate o starosti,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA