Zlata: Napraviću ogromnu svadbu sinu i Nataši Rodić, on više ne radi za 30.000 dinara

- Odlično je poznajem, često se srećemo i kod moje Goce, sedimo, družimo se - rekla je pevačica

  • 18
Zlata Petrović Nataša Rodić Jovana Pejić Foto-montaža: ATA Images, Instagram/miss.rodic, Instagram/pejic_jovan

Pevačici Zlati Petrović ispunila se želja da joj najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, bude snajka, jer su sada ona i Zlatnin sin Jovan Pejić u emotivnoj vezi.

Naime, Nataša je nedavno svojom objavom na Instagramu podgrejala priču o njenoj tajnoj vezi sa Jovanom,  a Zlata za nju ima samo reči hvale.

- Nataša je sjajna devojka. Vredna, radna, poštena. Ona i Jovan se viđaju, druže se. Sad, meni je glupo da zapitkujem šta se dešava. Ako mene pitate, ja bih bila najsrećnija da mi Nataša bude snajka. Devojka za primer. Odlično je poznajem, često se srećemo i kod moje Goce, sedimo, družimo se. I sa roditeljima sam joj jako dobra, imaju radnju kod mene u kraju. Porodica za primer - rekla je pevačica.

Zlata je istakla da ukoliko dođe do venčanja njenog sna i Nataše, da će napraviti ogromno veselje. Pevačica je istakla i da jhe njen sin napredovao i da je postao zamenik šefa u butiku u kom radi.

- Ako dođe do toga, naravno da ćemo napraviti ogromno veselje. Na toliko svadbi sam bila i privatno i radno, pa red je i ja da napravim jednu za pamćenje, ne ženi se sin svaki dan. Ja Rodiće već doživljavam kao familiju preko moje Goce. Inače, ludo vreme je došlo - ispričala je Zlata.

- Gleda se sad samo materijalno, ko koliko ima, i ako to ne pokažeš, nisi in. Moj Jovan sam živi, sam je kupio kola. Pišu da radi za 30.000. Važno je da se radi kolika god da je plata, ali reći ću da je hiljadarka. Postao je zamenik šefa, posvećen je poslu, studira, a kad odluči da se ženi, od Peje i mene imaće svu pomoć - zaključila je pevačica za "Svet".

Video: Zlata Petrović objasnila kako je pijana jurila zeca po kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    22. oktobar 2021 | 18:27

    Sad mogu da odahnem. Konacno se uda i najstarija Rodicka

  • Zoka83

    22. oktobar 2021 | 23:33

    Samo da udamo i ovu trecu Rodicku(pilicarku🤣🤣🤣)pa da mirno spavamo.

  • 😎

    22. oktobar 2021 | 20:57

    Mašala! Momak napredovao do zamenika šefa butika. 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA