Anabela viđa unuku Miu po kafićima, zbog Marka ne dolazi u Lunin stan

Poznato je da zet i tašta nisu u dobrim odnosima još od učešća u Zadruzi pre dve godine, ali su dolaskom Mie na svet postigli kompromis

  • 31
Anabela Atijas, Luna Đogani, Marko Miljković

Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Marko Jovanović

Otkako je postala majka, Luna Đogani gotovo da se ne odvaja od svoje naslednice Mie, pa sa njom ide svuda, u šetnje, kupovinu, ali i u kafiće, kada sebi želi da da malo oduška.

Luna je uslikana u bašti jednog lokala gde je bila sa mezimicom, a društvo su im pravile Anabela Atijas i njena najmlađa naslednica Blankica. Novopečena mama je iskoristila priliku da prethodnih dana maksimalno uživa u lepom vremenu, pa je sa ćerkicom uglavnom bila van kuće.

Nakon što je napravila krug, Luna je sa mezimicom sela u baštu jednog kafića, a ubrzo su joj se pridružile mama Anabela i najmlađa sestra Blankica. One su pozdravile Đoganijevu i izgrlile je, a potom su pomazile bebu koja je u tom momentu spavala.

Luna je sve vreme pričala s Anabelom, pokazujući joj nešto na telefonu, dok je mlađa sestra radila domaći zadatak.

Interesantno je da se majka i ćerka uglavnom sastaju same i to mahom u nekom kafiću ili kod Anabele u stanu, u Filmskom Gradu, navodno zbog Marka Miljkovića. Poznato je da zet i tašta nisu u dobrim odnosima još od učešća u Zadruzi pre dve godine, ali su dolaskom Mie na svet postigli kompromis.

Anabeli je najbitnije da vidi da je Luna srećna, te ne želi više da se meša u njen emotivni život, što je rezultiralo i da su njih dve u mnogo boljem odnosu nego ranije.

S druge strane, ni Miljković nema ništa protiv da se njegova supruga viđa sa svojom mamom, kao i da ona viđa unuku, pa čak ih i vozi u Filmski Grad kada ih se Luna uželi. Ipak, oni navodno imaju dogovor da se ne susreću, pa on ne ulazi u Anabelin stan, niti ona dolazi kod njih, navodi "Kurir".

Video: Ovako Luni Đogani počinje jutro: Mala Mia se istopila dok je majka ljubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin

    22. oktobar 2021 | 23:58

    Jao, jao, opet nam se baba pozelela medija pa pozvala paparace da opet glumi zrtvu. Kme, kme.😥😥😥 puca baba sto nikada nece doboti status koji ima Gagi. 🤣🤣🤣🤣

  • Milica

    22. oktobar 2021 | 23:57

    Baba dobila bas ono sto zasluzuje. Mada ni ovoliko nije zasluzila. Obicna nasilnica i prostakusa koja je pesnicila i cupala za kosu tatu i mamu ovog deteta kojem sad glumi baku, a i isto to dete je proklinjala. Jedno obicno zlo!

  • Goran

    23. oktobar 2021 | 00:36

    Baba Analbela nikako da prezali zetov ignor. Puca! Ne moze vise ni da glumi. Kolektivna suza za babu sto sto kao pseto mora da oblece oko stana.Dete joj radi domaci u kaficu.Njoj je bitno samo da je u A bloku. Bolest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA