≫ 

"Prvi koji sam dočekao sa dve ćerke": Neodoljiva slika Ivana Ivanovića na 46. rođendan

Emotivan prizor tate i njegovih naslednica raznežio je sve

  • 12
Ivan Ivanović Ivan Ivanović, Printskrin: Youtube/NOVA VIDEO

Popularni voditelj Ivan Ivanović proslavio je 46. rođendan danas, 22. oktobra, u najlepšem mogućem društvu, sa svoje dve ćerke.

Ivanović je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj pozira sa ćerkicom Lolom, koju je sa svojom partnerkom Anjom Petrović dobio 5. marta ove godine, kao i sa starijom nasledicom Stašom, koju ima iz prvog braka.

Ivan u rukama drži malenu Lolu, dok je Staša naslonjena na njih. Oni se široko osmehuju, a na stolu ispred njih je rođendanska torta na kojoj su upaljene svećice.

Emotivan prizor tate i njegovih naslednica raznežio je sve, a Ivanu je rođendan ove godine iz jednog razloga izuzetno poseban.

- Prvi rođendan u životu koji sam dočekao sa dve ćerke - napisao je Ivanović u opisu fotografije, a u komentarima nizale su se čestitke.

Podsetimo, Ivanović je sa sedamnaestogodišnjom ćerkom Stašom izuzetno blizak, a kako je isticao u intervjuima, zajedno su proputovali svet i jedno drugom su najbolje društvo.

Ivan Ivanović rođendan ćerke Ivan Ivanović sa ćerkama, Foto: Instagram/veceivan

Video: Boemska žurka povodom Bjelinog 58. rođendan: Aco Pejović zapalio atmosferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA