Majka brani Dalilu: Kao da ste opsovali sve crkve i džamije, ako kažete nešto protiv nje!

- Svi koji budete protiv nje bilo šta loše rekli ili napisali, znajte, kao da ste opsovali sve crkve, džamije, masnastire i dragog Boga

  • 19
Dalila Dragojević, Emina Mujić

Foto: Youtube Zadruga Official/TV Happy

Emina Mujić, majka rijaliti učesnice Dalile Dragojević oglasila se na društvenim mrežama kako bi dala podršku svojoj ćerki i osudila sve koji je kritikuju.

Ona je na svom Instagram profilu poslala oštru poruku svima koji osuđuju postupke njene ćerke te naglasila da je Dalila Božije dete.

- Dalila je dete koje je Bogom dato i svi koji budete protiv nje bilo šta loše rekli ili napisali, znajte, kao da ste opsovali sve crkve, džamije, masnastire i dragog Boga - napisala je Emina i dodala:

Zato vam je bolje da ćutite jer će vas Bog kazniti svojom kaznom, ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Dalila je Božije dete, pa sad izvolite - stoji na njenom profilu, prenose domaći mediji.

Podsetimo, Dalila je skinula venčanu burmu i na pragu je razlaza od muža Dejana. S druge strane, sve je bliža Filipu Caru, sa kojim je, po mišljenju mnogih, samo pitanje dana kada će započeti vezu.

Upravo je to razlog zašto je Dalila razočarala mnoge koji su je podržavali.

Video: Bila je u šemi sa zadrugarom, a to je saznala Miljana Kulić: Dalila krije ovo od svih, ali ne zadugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA