≫ 

Pare po stolu i skupi šampanjac! Ovako se Mitrovićeva ćerka provodi sa dečkom milijarderom

Sto je bio prekriven novčanicama dok su ispred njih bile poslužene porcije jastoga

  • 47
Kristina Mitrović Kristina i Ilija / Foto: Instagram/sixchick

Naslednica Željka i Milice Mitrović, Kristina Mitrović verila se prošle godine sa ukrajinskim milijarderom Ilijom, koji svakodnevno na svom Instagramu jasno pokazuje u kakvom luksuzu uživa. 

Tako su tokom prošle noći na njihovim Instagram nalozima osvanuli snimci iz jednog od najskupljih klubova u Londonu, na kojima se vidi kako ih kelneri opslužuju flašama šampanjca s kojih pršte prskalice.

U jednom trenutku Ilija i Kristina su snimili sto koji je bio prekriven novčanicama dok su ispred njih bile poslužene porcije jastoga.

Ilija je, naslednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma.

Inače, Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

U galeriji u nastavku pogledajte kadrove iz provoda ovog para od prošle noći, kao i neke njihove zajedničke momente od ranije:

Video: Mitrovićeva žena i ćerka objavile snimke iz novog privatnog aviona: Pogledajte u kakvom luksuzu lete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    23. oktobar 2021 | 20:43

    I posle kažite da ugovorenih brakova ima samo kod roma

  • Roman Abramovic

    23. oktobar 2021 | 20:41

    Tata ti zaradi pare,plati ti najbolje skole,al dzabe, praziluk iz dupeta viri,dok svi ne vide kako oni uzivaju kao da nisu ni uzivali

  • Marko

    23. oktobar 2021 | 17:42

    Retko lep čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA