≫ 

Voditelj podneo tužbu protiv Marije Kulić: Žao mi je zbog njenog stanja, ali ne odustajem

- Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom - poručio je Milošević

  • 11

Voditelj "Zadruge" Milan Milošević podneo je tužbu protiv Marije Kulić, zbog uvreda koje mu je uputila tokom emisije.

Iako brojni rijaliti učesnici "prete" tužbama, pa od toga nikada ništa ne bude, Milan ističe da svoju ne planira da povuče.

- Jeste, Marija i ja smo na sudu i ja sam je tužio zbog toga što me je izvređala usred emisije, unosila mi se u facu, preko tih stvari neću nikad preći - počeo je Milan.

- Ne razmišljam da povučem tužbu, meni je jako žao zbog njenog zdravstvenog stanja, ali mene tako niko nikada nije uvredio na radnom mestu. Meni čast ne dozvoljava da pređem preko toga i boriću se da pravda bude zadovoljena. Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom - poručio je Milošević za "Star".

Podsetimo, Marija je nedavno bila u Istanbulu, na pregledima, nakon operacije kancera. Nakon toga je, 19. oktobra, operisala štitnu žlezdu.

- Operacija je prošla super, ja se odlično osećam. Sve je super, hvala Bogu benigno je - rekla je Marija nakon operacije i dodala:

- Dobro je da sam izvadila štitnu žlezdu, ja sam godina pila lekove za nju, nije imala nikakvu funkciju. Super se osećam, i nadam se da ću danas izaći iz bolnice.

Video: Marija Kulić šopingovala u Istanbulu, a sve je stalo u šest kesa za smeće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    24. oktobar 2021 | 15:21

    Ne postoji veca ljiga od Milana,umislio da je neka faca

  • Febo

    24. oktobar 2021 | 14:46

    Cudi me da te decko nije zastitio

  • Драган

    24. oktobar 2021 | 13:28

    Па он би требао да се забавља Ђедовићем из исте приче су то није срамота нека су поносни

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA