≫ 

Pobednik ZG Mahir Mulalić: Ispunila mi se želja, ovo svakom izvođaču treba da se desi

Od kolega iz takmičenja dobio je ovacije

  • 4
Mahir Mulalić

Mahir Mulalić / Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Nakon dugog najavljivanja, pobednik 14. sezone "Zvezda Granda", Mahir Mulalić konačno je predstavio svoju prvu pesmu "Đerdan".

Na svog prvenca, za koji su angažovani hitmejkeri Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst i Darko Dimitrov, koji je potpisao aranžman, mladi pevač je izuzetno ponosan.

- "Đerdan" je pesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali ni naslutiti nisam mogao da će to biti upravo moja prva pesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega u Skoplju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi - pun je inovacija, nepredvidivosti... Sjajan - izjavio je Mahir.

Pobednik ne krije uzbuđenje zbog pozitivnih reakcija na pesmu, kako svoje mentorke Marije Serifovic pod čijim se budnim okom sve odvijalo i finalista sa kojima se druži, tako i publike koja je deo njegove pesme mogla da čuje na društvenim mrežama.

- Po reakciji Marije i publike znali smo da što pre treba da ugleda svetlo dana i napokon, tu je. Drago mi je što ljudi osete emociju ove pesme, sad mi je srce na mestu - zaključio je Mahir.

Inače, pre televizijske premijere, Mahir je pesmu izveo za svoje kolege iz takmičenja, finaliste, koji na svaka tri meseca organizuju okupljanje i zurku. Tako je bilo i prošle nedelje kada se Skadarlijom orio Đerdan, gde je od svojih kolega dobio ovacije.

Mahirovu pesmu možete poslušajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA