≫ 

Voditeljka Pinka otkrila pol bebe, nakon što je pobedila koronu u 6. mesecu trudnoće

Doktor mi je rekao da ne brinem jer sam vakcinisana i tako je i bilo - rekla je ona

  • 0
Svetlana Grubor

Printskrin: TV Pink

Voditeljka Pinka Svetlana Grubor susrela se sa pravim iskušenjem kada se usred poodmakle trudnoće, u 6. mesecu, zarazila korona virusom.

Svetlana, koja je sada već u sedmom mesecu, govorila je tada da je opaku bolest uspela da prevaziđe zahvaljujući vakcini. Ona je sada opširnije govorila o tim ali i trudničkim danima.

- Mnogo sam srećna, pre svega jer sam pobedila koronu. Sama trudnoća mi protiče kako treba, posebno sad posle korone. Mnogo mi je drago što sedim ovde sa tobom u parku - počinje Svetlana.

- Moj sin već ima 5 i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete - priča Ceca u Premijera vikend specijalu.

- Trudim se da se ne ugojim zato što znam da je ženama posle problem, ali nije lako. Meni udovoljavaju svi i moram priznati da je to baš prijatno, imam podršku porodice, i porodice od mog supruga. Jako lepo se svi slažemo, nadam se da gledaju sad ovo. Bliski smo jako i to je jako lepa atmosfera - kaže voditeljka.

Ovom prilikom otkriva koliko joj nedostaje posao i kada se vraća na male ekrane.

- S obzirom da imam pomoć, ja sam im rekla da se dogovore ko će kada da čuva bebu. Nema potrebe za većom pauzom, nadam se da ću se brzo oporaviti i vratiti na posao. Mislila sam da ću prestati da gledam vesti kad odem na bolovanje, ali ne. Imala sam baš blage simptome korone, ali vakcina mi je bila sigurnost. Kada biste pitali moje kolege ko je bio najplašljiviji i ko se najviše čuvao, svi bi rekli ja. Ne znam kako mi se to desilo. Doktor mi je rekao da ne brinem jer sam vakcinisana i tako je i bilo. Imala sam blage simptome prehlade i to je to. Apelujem na sve da se vakcinišu, nadam se da su ljudi svesni koliko je važna ta vakcina - priča Ceca.

Video: Udala se lepa voditeljka Prve televizije, sve izgleda kao iz bajke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA