Jovana u haljini sa dubokim šlicem i dekolteom: Prigrlila muža i sočno ga poljubila

Jovana je zablistala u provokativnom izdanju

  • 6
Jovana Jeremić rođendan Jovana Jeremić, Printskrin: Youtube/Novo jutro

Voditeljka Jovana Jeremić proslavlja 31. rođendan u provokativnom izdanju, a na slavlje stigao je sam, njen suprug Vojislav Milošević.

Naime, on je stigao sam bez svoje supruge, a za ovu priliku obukao je zeleno parno odelo, sa plavom kravatom i belom košuljom, a u ruci je nosio poklone, te je izgledao kao regularni gost na proslavi. Milošević je otkrio i šta je za rođendan poželeo supruzi.

- Poželeo sam joj da sve ono što zamisli može da ostvari. Neka dobro razmisli šta želi, pa svom silinom da gleda da ostvari taj cilj. Ona ruši sve tabue, podiže šer i ja mislim da će biti kraljica šera, što bih i ja najviše voleo - rekao je Vojislav.

Iako se spekulisalo da se Jovana i Vojislav razvode, njih dvoje su na rođendanskoj proslavi pozirali zajedno, a pao je i sočan poljubac, te nema sumnje da je među njima sve u najboljem redu.

Jovana je zablistala u zelenoj haljini sa šljokicama, sa dubokim šlicem i dekolteom.

- Neću piti večeras. Nikad se nisam u životu napila. Što se tiče alkohola, ja popijem jednu čašu i to je to. Nemoguće je mene napiti, previše sam ja istrenirana, stara škola. Na televiziji sam dobila i krevet i apartman i sve, tako da sad mogu da biram, da li ću da spavam na televiziji ili kod kuće. Ja sam sebi poželela da volim svim srcem i da budem voljena. Mislim da sam se ostvarila u svim drugim ulogama. Imam dete, postigla sam da radim posao iz snova. Još jedno dete me trenutno ne interesuje, za jedno 5 godina možda, sad isključivo karijera i biznis - rekla je Jovana za Blic.

Video: Divan dan na Lein način: Jovana Jeremić proslavila ćerkin 3. rođendan, sve je zlatno i šareno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђурађ

    24. oktobar 2021 | 17:55

    Жалим овог човека, шта је он изабрао да трпи цео живот.

  • Red

    24. oktobar 2021 | 19:12

    Srećan rođendan!! Želim ti da što više gluposti i budalašrina prosipaš u javnosti!! Jer u našoj zemlji samo to prolazi nađu narodom!!

  • Licemerka

    24. oktobar 2021 | 19:02

    Mislila sam da ima 41 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA