≫ 

"Imao sam ljubavnice! Ne kajem se, bilo mi je lepo, supruga mi je uvek bila svetinja"

- Žena sa kojom sam sada je žena mog života - rekao je pevač

  • 8
Šako Polumenta Printskrin: TV Pink

Pevač Šako Polumenta  dvadeset godina je u braku sa Vesnom sa kojom ima troje dece - ćerke Rijanu i Rijaldu i sina Adisa, a sada je otvoreno pričao o prevarama i javno priznao da je, kako je rekao, imao mnogo ljubavnica.

- Svete moj, nikada nisam bio cvećka, moj život je bio turbulentan. Imao sam mnogo ljubavnica, to moja žena zna, bio je trenutak kad ona i ja nismo bili zajedno četiri godine. Svašta sam dobijao, dešavalo se da žene skinu donji veš baš na bini i da mi. Nikad nisam rekao da sam oženjen, svi to znaju - rekao je Polumenta.

Šako je istakao da se ne kaje što je imao ljubavnice, ali da mu je žena uvek bila, kako je rekao, nešto sveto.

- Bio sam sa drugima, ali tokom celog života meni je žena bila nešto sveto. Imao sam ljubavnicu, ne kajem se, bilo mi je lepo, tada nešto sa ženom nije radilo. Žena sa kojom sam sada je žena mog života. Te ljubavnice mi se i danas javljaju, dolaze na moje nastupe - ispričao je pevač.

Šako je imao ljubavnicu koja mu je mnogo značiča, ali je prekinuo sa njom kada se vratio svojoj supruzi.

- Imao sam lepu vezu tada kad su mi ukrali telefon, ta veza je mene i sačuvala na kraju krajeva. Bio sam sa dveojkom koja mi je tada značila, ne čujemo se sada, bilo je dosta toga kad me je zvala da joj pomognem. Shvatio sam da ne želim sa njom da nastavim dalje kad sam se vratio svojoj supruzi - otkrio je Polumenta u emsiji "Premijera - Vikend specijal".

Video: Šako oženio sina: Mlada blistala u roze venčanici, a snimak prvog plesa će vas raznežiti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA