Šako sa suzama u očima o misterioznoj smrti brata: Nije ubijen, srce ga je izdalo

- Taj dan mi je rekao: ''Osećam da će se nešto desiti, vrati se'' - ispričao je pevač

  • 1
Šako Polumenta Printskrin: TV Pink

Pevač Šako Polumenta sa knedlom u grlu i suzama u očima progovorio je o porodičnoj tragediji, kada je 2006. godine izgubio rođenog brata Sapka.

Njegov brat važio je za žestokog momka, a njegova smrt bila je misterija jer se o mnogo čemu nagađalo. Pevač je sada pričao o teškom periodu kada ej izgubio brata.

- Taj dan mi je rekao: ''Osećam da će se nešto desiti, vrati se''. Ja se vratim i odem da uzmem sina i suprugu u porodicu. Trebali smo da ostanemo u Bijelom Polju. Bila je kiša i sneg i oluja, kroz kanjon Morače vidiš jedno 3-4 auta, izginulo je tu ljudi dosta. Nije mi se dalo da prođem - ispričao je pevač.

- Cela Crna Gora je bila zatrpana. Isključio sam telefon i ceo svet je znao da je moj brat otišao, samo ja nisam znao, to je najgora svar na svetu - rekao je Šako.

Pevač je zatim progovorio o spekulacijama da mu brat nije preminuo prirodnom smrću.

- Došao je kući, spustio glavu na što, nije bilo ubistva to je laž. Jednom srce izdaje, kada ode pitamo se zašto. Ostavio je tragove života na asfaltu, voleo je sirotinju. Da nije bilo njega, ne bi ni mene bilo u muzici. Kada stanem, on me je podizao - ispričao je Polumenta u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Video: Šako oženio sina: Mlada blistala u roze venčanici, a snimak prvog plesa će vas raznežiti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA