Nikad kraća haljina i fatalan dekolte - Dragana Kosjerina ovako dominira!

Dragana je zablistala u kvizu "Ja volim Srbiju"

  • 13
Dragana Kosjerina

Dragana Kosejrina, Foto: Vlada Maraj

Jedna od najlepših voditeljki, Dragana Kosjerina, raspametila je i prikovala gledaoce za male ekrana svojom zanosnom pojavom u emsiji "Ja volim Srbiju".

Dragana je na sebi imala pripijenu, šarenu haljinu na jedno rame koja je istakla njenu zanosnu figuru.

Kreacija je bila veoma minijaturna pa su voditeljkine duge noge bile u prvom planu kada je širokom kadaru, međutim, u krupnom kadru, dekolte je posebna priča.

Voditeljka je očarala svojim izgledom i još jednom pokazala zašto važi za jednu od najlepših, ali i najstilizovanijih TV lica. Dragana je u ovom izdanju definitivno fatalna i mnogi ne mogu da odluče gde pre da gledaju.

Podsetimo, Dragana je u emotivnoj vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, koji je lepu voditeljku verio u jesen 2019. godine.

Oni su plairali venčanje koje su odložili zbog pandemije korona virusa, a Kosjerina je pričala ranije kakvu svadbu priželjkuje.

- Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom - takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima - rekla je ranije voditeljka.

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost. Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo - rekla je Dragana tada.

Video: Nadam se da će i oni mene negde nahvaliti!!: Dragana Kosjerina o saradnji sa Neletom i Okijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    24. oktobar 2021 | 22:28

    Дивим се дјевојкама које и овако кратко носе пристојно а то је по мом мишљењу као жене прелијепо. Браво!!!

  • Mare

    24. oktobar 2021 | 23:00

    Prelepa zena i skroz prirodna

  • 🔴🔵⚪

    24. oktobar 2021 | 22:18

    Udaj se za meneeeee...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA