≫ 

Dejan u suzama zbog Dalile: Očajn sam što nećemo biti roditelji, ne mogu da je pustim

- Koliko smo se borili za sve, da napravimo kuću, imali smo i ideje neke - rekao je Dragojević

  • 1
Dejan Dragojević

Dejan Dragojević, Printskrin: TV Pink

Dejan Dragojević tuguje zbog kraja braka sa Dalilom Dragojević, što mu teško pada, te ne prestaje da plače, a Sandra Rešić sve vreme pokušava da ga uteši.

- Izgubio si ti... Rekla bih ti neku stvar, ali ti neću nikada reći. Nisi ti samo sad izgubio, izgubio si odavno - govorila mu je Sandra.

- Ma, ja sam na tu priču stavio tačku odavno. Ne mogu da verujem, povraća mi se - tugovao je Dejan.

- Plači kad ti se plače, ali probaj i da treniraš malo mozak. Ti plačeš što gubiš ženu, to je normalno, probaj samo da se navikavaš. Izgledaju kao par, a ti da si gej drug - nastavila je Sandra.

- Ne mogu skroz da je pustim, ne mogu. Neka završi to što je započela. Koliko smo se borili za sve, da napravimo kuću, imali smo i ideje neke - rekao je on.

- Razbolećeš se. Ne spavaš, ne jedeš. Prebolećeš je. Biće ti lakše, nekad će ti biti samo lepa uspomena - rekla je Sandra.

- Ja sam sve bazirao da imamo uspomene. Svi telefoni puni slika, svaki trenutak je zabeležen. Kada nam je dosadno, uzmemo i gledamo sve te stare snimke i slike. Ne mogu da svarim to da ona i ja nećemo biti roditelji. Zamišljao sam nju. Šta je sve proživela da bi postala majka, i sad ovako ostalo zaleđeno. Bio je pakao. A ona je bila najsrećnija - rekao je Dejan.

- Bićete roditelji, možda ne jedno sa drugim, ali bićete. Precrno razmišljaš. Imala sam u porodici da su sve dali za vantelesnu oplodnju, i sada su usvojili dete i srećni su. Ožaalio si je kao da je Bože me oprosti umrla - rekla mu je Sandra.

Video: Bila je u šemi sa zadrugarom, a to je saznala Miljana Kulić: Dalila krije ovo od svih, ali ne zadugo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    25. oktobar 2021 | 07:23

    ovaj decko nije sav svoj imam utisak da tako dobro glumi zarad fanova dugogodisnjih da se okrenu ka njemu à da emocije nema prema dalili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA