≫ 

Draganin sin studira, ćerka završava srednju školu i nedavno je radila ovaj posao

Pevačica je izuzetno ponosna na svoje naslednike

  • 8
Dragana Mirković Foto: ATA Images

Folk zvezda Dragana Mirković progovorila je o svojoj deci Emanueli i Marku i otkrila čime se bave njeni naslednici, a dotakla se i druženja sa holivusdkim glumcem Žan Klodom Van Damom.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, koja su imala normalno detinjstvo i bili odlični đaci.Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u Ricu - rekla je Dragana.

Dragana je istakla da je Van Dam veoma upućen u njenu karijeru i da je upoznala njegovu porodicu, te se čuje i sa njegovom majkom.

- Van Dam je neverovatan čovek, mnogo je zavoleo moju porodicu i super se družimo, a upoznao nas je vlasnik Fashion TV-a. Ljudi iz svetskog džet seta su mnogo prizemnij nego naši. Van Dam zna i više nego što bi trebalo o mojo pevačkoj karijeri - rekla je Dragana u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

- Jednom je zvao mog menadžera dok sam bila na bini. Kada pogledam ekran, vidim muža Tonija i Van Dama, deset minuta su pre toga gledali koncert preko mobilnog. Pa Van Dam je bio oduševljen, a meni je iskreno bilo neprijatno, pa ko zna koje svetske zvezde sve on gledao - ispričala je pevačica, a zatim otkrila da se zbližila i sa Van Damovom porodicom.

- Upoznala sam mu porodicu u Belgiji. Njegova mama ume da me pozove kada zna da je sa mnom i Tonijem. Čak i kad pozove Van Dama, on joj kaže da je sa nama, pa da meni telefon da je uverim da je sve u redu, brine kao i svaka majka. Žena mu je fantastična, a ćerka poput njega talentovana za sport i glumu - rekla je pevačica.

Video: Dragana o sukobu sa Cecom: Ružno je pričala o meni! Ne plašim se ničega, ja idem bez telohranitelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    25. oktobar 2021 | 20:22

    Avioni,kamioni,limuzine,zamak,muz,deca....aman,smiri strasti zeno....nikog to nije briga.

  • Sava

    25. oktobar 2021 | 20:26

    Sta joj je sa licem?Mnogo nesto otekla.

  • BG011

    25. oktobar 2021 | 22:48

    Mozeš da imaš još toliko ali Kasidol izbija iz tebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA